Pisicile ies din tavan la Spitalul Județean de Urgență Constanța! Un pacient a fost rănit ușor de feline. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
03/01/2020, 19:37
Pisicile ies din tavan la Spitalul Județean de Urgență Constanța! Un pacient a fost rănit ușor de feline. Video
Două pisici au ieșit prin tavan la Spitalul Județean de Urgență la Constanța *foto: facebook

Un pacient care era cărat pe targă a fost accidentat la Spitalul de Urgență Județean Constanța de doi agresori neașteptați. Bărbatul s-a trezit lovit de o bucată de tavan fals prin care au ieșit mai multe pisici. Acestea au ajuns în acea zonă după ce muncitorii au decopertat tavanul.

Momentul în care felinele au scăpat pe coridorul spitalului și s-au ascuns printre pacienți a fost surprins de soția pacientului și a fost publicat de presa locală.

Pisicile au dărâmat un tavan fals peste un pacient al Spitalului de Urgență din Constanța

Pacientul se afla în apropierea zonei de Radiologie a Urgenței Spitalului. Pacientul nu a fost rănit grav, dar momentele următoare au scos la iveală o problemă uluitoare:

„Ne pare rau pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă in acest caz. Va aducem la cunostinta ca s-a ajuns la aceasta situatie din pricina faptului ca se lucreaza la sistemul de ventilatie din imediata apropiere a locatiei in cauza iar piesele lipsa de plafon fals au fost indepartate de catre muncitori.

Avand in vedere situatia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firma specializata pentru a indeparta animalele, in condiții de siguranta, astfel încât sa nu se mai intample incidente de acest gen”, au transmis reprezentanții Spitalului de Urgență Constanța, pentru ctnews.ro.

Prefectul cere măsuri, după ce pisicile au ieșit prin tavan la Spitalul din Constanța

Și prefectul județului Constanța, George Niculescu a reacționat cu privire la ce s-a întâmplat: „Am luat legătura cu conducerea Spitalului Județean si am aflat faptul că acest incident a avut loc pe un culoar ce duce spre zona de radiologie. Am primit asigurări ca nici o persoană nu a avut de suferit. De altfel, nici o persoană nu s-a prezentat la UPU pentru a solicita ingrijiri medicale in urma acestui eveniment.

Din punctul meu de vedere, incapacitatea autorităților locale/județene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, incepe să producă efecte negative.

În cazul unei unități medicale, veche de aproximativ 50 de ani, consider că astfel de evenimente se pot evita doar prin realizarea unor investiții considerabile in reabilitarea completă a Spitalului Județean”, a mai spus prefectul, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×