Petruța și Andrei Gheorghe, o poveste de dragoste care continuă să se scrie în Ceruri: „Iubea totul cu patimă”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/12/2019, 15:25
Petruța și Andrei Gheorghe, o poveste de dragoste care continuă să se scrie în Ceruri: „Iubea totul cu patimă”
Petruța și Andrei Gheorghe au avut o relație cu totul specială. Sursa foto: gândul.info

Unele povești de iubire continuă și în cealaltă lume. Astăzi, la nici doi ani de când a murit Andrei Gheorghe, s-a stins din viață și fosta lui soție, Petruța, încercată de boală de mai multă vreme.

Petruța și Andrei Gheorghe au divorțat în 2014, dar au continuat să fie prieteni

Jurnalistul cunoscut pentru umorul său negru și mintea brici a fost împărțit între două femei. Prima lui dragoste a fost Maria Olaru, iar apoi a apărut în viața lui Petruța.

Petruța i-a readus zâmbetul pe buze după despărțirea de Maria, care i-a dăruit o fiică, pe Anastasia.

Petruța: „Și-a iubit copiii, toți copiii”

Cei doi au fost împreună ceva timp, însă la un moment dat a intervenit nevoia de a sta mai mult separați, așa că în 2014 Andrei și Petruța au luat-o pe drumuri separate.

Cei doi au divorțat așadar acum 5 ani, însă au continuat să fie la fel de apropiați. Îi lega povestea frumoasă pe care au trăit-o împreună, dar și copiii pe care omul de radio i-a adoptat imediat. Andrei avea o relație specială mai ales cu Katarina, cea mai cunoscută dintre copiii Petruței.

Deși separați, Petruța și Andrei au continuat să apară împreună la diverse evenimente. „El a iubit enorm. Şi-a iubit copiii, toţi copiii. Pe fiica lui, Anastasia, pe copiii mei. El iubea totul cu patimă. Iubea tot, tot!”, spunea Petruța în urmă cu ceva timp.

„Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a mai scris Petruța pe pagina  de Facebook imediat după moartea jurnalistului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×