Gestul făcut de Petruța Gheorghe pentru fiica ei, Katarina, înainte să moară. Tânăra este o cântăreață de succes

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/12/2019, 14:44
Gestul făcut de Petruța Gheorghe pentru fiica ei, Katarina, înainte să moară. Tânăra este o cântăreață de succes GALERIE FOTO
Petruța Gheorghe a fost alături de Katarina când fata a luat decizia să se apuce de muzică. Sursa foto: Facebook Petruța Gheorghe

Relația dintre Petruța Gheorghe și fata ei, cunoscuta cântăreață Katarina, era una cu totul specială.

Petruța Gheorghe a încurajat-o pe Katarina să cânte și îi promova munca pe Facebook

Psihoterapeutul care a murit astăzi a fost mereu aproape de fiica ei. În ultima vreme, femeia a distribuit postările fiicei sale, în special cele în care își promova cariera muzicală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Petruța Gheorghe a lăsat în urmă trei copii, pe celebra artistă Katarina, Maria și Maximilian. Cei trei copii au avut o relație foarte bună cu Andrei Gheorghe.

Luna trecută, Petruța împlinise 52 de ani

Jurnalistul care s-a stins din viață în anul 2018 a încurajat-o și el pe Katarina să urmeze cariera muzicală la care visa și i-a iubit pe copiii Petruței ca pe ochii din cap.

Moartea psihoterapeutului Petruța Gheorghe a fost anunțată astăzi de Oana Cuzino. Aceasta era una din cele mai apreciate doctorițe și scria articole medicale pentru o publicație cunoscută de la noi.

„Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră”, este mesajul prin care a dat teribila veste Oana Cuzino.

„Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulțumim”, a mai scris Oana Cuzino pe Facebook.

Luna trecută, Petruța împlinise 52 de ani, iar în ultima vreme femeia se lupta cu o boală necruțătoare. Dumnezeu a avut alte planuri, iar acum Petruța se va întâlni în ceruri cu Andrei Gheorghe.

Închide ×