Petre Daea, alături de soție, la parada de 1 Decembrie. E cu 20 de ani mai mică decât el

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 21:01
Petre Daea, alături de soție, la parada de 1 Decembrie. E cu 20 de ani mai mică decât el GALERIE FOTO
Petre Daea alături de soție, la parada de 1 Decembrie

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a venit la parada de Ziua Naţională a României, însoţit de Carmen Daea, soţia sa. O prezenţă discretă de cele mai multe ori, aceasta l-a însoţit pe ministru de 1 Decembrie.

Prima imagine cu soția lui Petre Daea a apărut abia de Revelion anul trecut, atunci când cei doi au luat parte la petrecerea de la trecerea dintre ani și un prieten a postat o fotografie de grup. Petre Daea are 69 de ani, în timp ce consoarta sa are cu 20 mai puţin.

Petre Daea, alături de soție, la parada de 1 Decembrie

Soția lui Petre Daea, Carmen, este directorul Direcției de Management și Resurse Umane din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Doamna Daea îl însoţeşte pe ministrul Agriculturii în toate deplasările, însă se ferește de lumina reflectoarelor. Acum, însă, aceasta a fost fotografiată cu ocazia participării la parada de 1 Decembrie.

Petre şi Carmen Daea, la parada de 1 Decembrie, organizată la Centenarul Marii Uniri
Petre şi Carmen Daea, la parada de 1 Decembrie, organizată la Centenarul Marii Uniri

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a oferit de-a lungul timpului mai multe declaraţii controversate. Una dintre ele, atunci când a explicat de ce ar trebuie ca urşii să fie împuşcaţi:

„Am vorbit cu colegii din Guvern, lucrurile acestea se vor reglementa rapid. Să nu alegem între om şi animal. Ursul trebuie să rămână în spaţiul lui, în habitatul lui, pe o anumită densitate.

De ce să nu-i împuşcăm? În primul rând e protejat omul. Nu am ajuns în situaţia să alegem între om şi animal, să fie foarte clar! Omul pentru noi este cel care ne interesează, în slujba lui suntem şi împreună cu fiecare dintre cei care au decizie în domeniu luăm măsurile care se impun”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×