Peripețiile soților Cristinel și Viorica Dăncilă. Asociația de proprietari i-a dat în judecată acum câțiva ani

Dan Suta  
înStiri mondene
08/12/2019, 20:14
Peripețiile soților Cristinel și Viorica Dăncilă. Asociația de proprietari i-a dat în judecată acum câțiva ani
Cristinel și Viorica Dăncilă au avut probleme cu asociația de proprietari. Sursa foto: captură Antena 3

Au început să apară tot felul de informații din trecutul soților Cristinel și Viorica Dăncilă, după ce fosta șefă a PSD a decis să apară în spațiul public cu el în campania electorală.

Soții Cristinel și Viorica Dăncilă, probleme din cauza asociației de proprietari din Videle

Site-ul a1.ro scrie că în urmă cu câțiva ani, Cristinel a fost dat în judecată de asociația de proprietari de la blocul unde au un apartament în Videle.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acesta s-a prezentat la Judecătoria Videle unde a aflat că la obiectul reclamanților scrie „pretenții”. Nu se știe foarte clar ce i-au nemulțumit pe cei de la asociație, dar cert este că familia Dăncilă a căzut la pace cu cei care au pârât-o la tribunal.

Soțul Vioricăi Dăncilă a vorbit pentru prima oară despre relația cu aceasta în campania electorală

În interviul recent, pe care soții Dăncilă l-au acordat jurnalistei Florentina Fântânaru de la Antena 3, Cristinel a vorbit despre căsnicia lui cu Viorica.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție!”, a povestit recent Cristinel Dăncilă.

„În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: ”Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?” ”Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, a mai spus soțul fostei doamne premier.

„Am avut noroc şi am învăţat un lucru, că şi eu trebuie să fiu la fel şi că aceeaşi dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei şi aceleaşi aprecieri trebuie să le transmit mai departe soţiei fiului meu”, a spus Viorica Dăncilă în completarea soțului ei.

Viorica Dăncilă și Cristinel au apărut într-un interviu televizat între cele două tururi de scrutin, în săptămâna dinaintea duminicii decisive a alegerilor prezidențiale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×