Peripețiile soților Cristinel și Viorica Dăncilă. Asociația de proprietari i-a dat în judecată acum câțiva ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/12/2019, 20:14
Peripețiile soților Cristinel și Viorica Dăncilă. Asociația de proprietari i-a dat în judecată acum câțiva ani
Cristinel și Viorica Dăncilă au avut probleme cu asociația de proprietari. Sursa foto: captură Antena 3

Au început să apară tot felul de informații din trecutul soților Cristinel și Viorica Dăncilă, după ce fosta șefă a PSD a decis să apară în spațiul public cu el în campania electorală.

Soții Cristinel și Viorica Dăncilă, probleme din cauza asociației de proprietari din Videle

Site-ul a1.ro scrie că în urmă cu câțiva ani, Cristinel a fost dat în judecată de asociația de proprietari de la blocul unde au un apartament în Videle.

Acesta s-a prezentat la Judecătoria Videle unde a aflat că la obiectul reclamanților scrie „pretenții”. Nu se știe foarte clar ce i-au nemulțumit pe cei de la asociație, dar cert este că familia Dăncilă a căzut la pace cu cei care au pârât-o la tribunal.

Soțul Vioricăi Dăncilă a vorbit pentru prima oară despre relația cu aceasta în campania electorală

În interviul recent, pe care soții Dăncilă l-au acordat jurnalistei Florentina Fântânaru de la Antena 3, Cristinel a vorbit despre căsnicia lui cu Viorica.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție!”, a povestit recent Cristinel Dăncilă.

„În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: ”Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?” ”Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, a mai spus soțul fostei doamne premier.

„Am avut noroc şi am învăţat un lucru, că şi eu trebuie să fiu la fel şi că aceeaşi dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei şi aceleaşi aprecieri trebuie să le transmit mai departe soţiei fiului meu”, a spus Viorica Dăncilă în completarea soțului ei.

Viorica Dăncilă și Cristinel au apărut într-un interviu televizat între cele două tururi de scrutin, în săptămâna dinaintea duminicii decisive a alegerilor prezidențiale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×