Perioadă dezastruoasă pentru zodii! Uranus retrograd produce şocuri în viaţa anumitor nativi

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
02/10/2019, 13:25
Perioadă dezastruoasă pentru zodii! Uranus retrograd produce şocuri în viaţa anumitor nativi GALERIE FOTO
Uranus retrograd afectează negativ multe zodii. Sursa foto: avantaje.ro

Uranus retrograd afectează negativ multe zodii! Acestea se vor găsi în centrul unor scandaluri fără vina lor, sau se vor confrunta cu probleme financiare destul de grave. Unele dintre zodii însă se vor reîndrăgosti de persoane care le-au dezamăgit în trecut și care se pregătesc s-o facă din nou.

Uranus retrograd afectează negativ multe zodii

Berbec

Nativul Berbec este impulsiv, iar acest lucru se va vedea cel mai bine în situația financiară, care va fi din ce în ce mai precară. Nici relația romantică nu merge strălucit, atunci când banii lipsesc și există reproșuri la tot pasul.

Taur

Situația pare că scapă de sub control pentru Tauri. Nativii se vor arunca cu capul înainte în diferite situații, chiar dacă familia și prietenii încerc să-i oprească. Escapadele erotice vor fi la tot pasul, ar chefurile vor fi stropite din plin cu alcool.

Uranus retrograd afectează negativ multe zodii
Uranus retrograd afectează negativ multe zodii. Sursa foto: avantaje.ro

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor vede adevărata față a unora dintre prietenii lor. Așadar, începe curățenia de toamnă printre prieteni. Sunt afectați și pretenii din mediul virtual.

Rac

Nativii Rac vor avea parte de lacrimi, supărări la tot pasul, frustrare și conflicte. Sunt obișnuiți să trăiască emoții puternice, dar această perioadă parcă îi depășește chiar și pe ei.

Leu

Această perioadă pare a fi una benefică pentru nativul Leu. Vor avea succes la locul de muncă, unde șefii sunt din ce în ce mai mulțumiți de activitatea lor. Nativii ar putea fi chiar promovați.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt destul de discreți cu viața intimă, însă această perioadă le va trata această timiditate și îi va face să pună în practică gânduri ascunse legate de sexualitate. Parcă se deschid total și sunt dispuși chiar s discute despre subiecte considerate până acum tabuu.

Balanța

Balanța se va simți nedreptățită în această perioadă. La locul de muncă nu poate avansa indiferent cât de mult ar munci, iar alți colegi care nu fac cine știe ce treabă primesc avansări și salarii mai mari. Războinicul din Balanță se trezește și bate cu pumnul în masă.

Scorpion

Uranus retrograd aduce pentru Scorpion o perioadă propice pentru dragoste. În calea sa vor apărea persoane demne de luat în seamă și ocaziile romantice nu vor lipsi în lunile următoare.

Săgetător

Nativul Săgetător este lipsit de energie, de scop și de direcție. Ar vrea să stea doar în pat și să lenevească, însă viața le dă planul peste cap și îi aruncă în evenimente care mai de care mai antrenante.

Capricorn

Capricornii se întorc spre relații romantice din trecut, cu speranța că lucrurile s-au schimbat. Vor trăi o altă dezamăgire, însă parcă de data aceasta va fi și mai puternică.

Vărsător

Uranus retrograd produce pagube în casa Vărsătorului. Fie că se sparge o țeavă de apă, fie că trebuie să înlocuiască centrala termică, nativul va fi nevoit să scoată bani din buzunar, iar perioada nu este deloc bună, deoarece situația materială nu este una chiar bună.

Pești

Nativii Pești se trezesc în mijlocul unui scandal provocat de niște bârfe neîntemeiate. Spre surprinderea lor, aceste bârfe au fost lansate chiar de persoane la care nu se gândeau niciodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×