Pepe și-a serbat soția ca pe o regină, de ziua ei! Cum a apărut Raluca Pascu la eveniment

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/04/2019, 15:07
Pepe și-a serbat soția ca pe o regină, de ziua ei! Cum a apărut Raluca Pascu la eveniment GALERIE FOTO
Pepe a organizat o petrecere de pomina, cu ocazia aniversarii sotiei sale, Raluca Pascu

Pepe și-a răsfățat soția, cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dăruit doi copii! Raluca Pascu a împlinit vârsta de 28 de ani, iar evenimentul nu a fost trecut cu vederea de familia ei, dar nici de foarte multe vedete de la noi, care s-au îngrămădit să petreacă alături de ea și de Pepe!

Multe vedete au participat la aniversarea Ralucăi Pascu

Petrecerea a fost de vis, iar Raluca parcă ar fi fost o prințesă. Sărbătorita a fost foarte elegantă, dar și sexy! Are un corp de invidiat , iar cei doi copii ai săi parcă ar fi fost născuți de mame surogat, deoarece sarcinile nu au lăsat nicio urmă pe corpul brunetei.

A ales să poarte o rochie neagră foarte elegantă, care era decupată în anumite zone cheie! Nu lăsa să se vadă prea mult, dar îi îndemna e bărbați să își dezvolte imaginație. Machiajul a fost unul de excepție, iar bijuteriile se vede că au fost alese foarte atent.

Aniversare Raluca Pascu
Smiley a venit intr-o tinuta casual la aniversarea Ralucai Pascu

Soția lui Pepe a împlinit 28 de ani

Înainte să ajungă la restaurantul unde era așteptată de invitați, sărbătorita a fost surprinsă cu o declarație de dragoste făcută în public de îndrăgitul cântăreț Pepe. Acesta a scris pe imaginile dintr-un scurt clip mesajul: “Și mă mândrescu cu ea, că e nevasta mea”.

Au curs râuri de șampanie, iar invitații au dansat și au cântat toată noaptea. Printre aceștia s-au numărat și Constantin Diță, Cosmin Natanticu, nea Mărin, Jorge, Gina Pistol și Smiley.

În imaginile făcute publice chiar de Raluca Pascu se observă la un moment dat prezentatorul de la “Românii au talent” care are un pahar cu vin în mână și pare că se simte foarte bine la petrecere. Într-o altă filmare a fost surprinsă iubita lui: Gina Pistol în timp ce dansa.

La un moment dat, ea i-a făcut semn unuia dintre cunoscuți că îi este somn, însă, a rămas pe scenă,unde și-a unduit formele apetisante. Atât prezentatoarea de la Antena 1, cât și iubitul ei au ales să își facă apariția în ținute casual. Ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×