Pepe, în brațele unei brunete frumoase. Artistul, cucerit de o fană

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/01/2020, 15:58
Pepe, în brațele unei brunete frumoase. Artistul, cucerit de o fană
Pepe, în tandrețuri cu o blondă foarte frumoasă. Sursa foto: Instagram

Că Pepe este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc, deși s-a căsătorit cu Raluca Pastramă și au împreună o familie minunată știm deja, dar nu ne închipuiam că are atât de mult lipici la… brunete. Ei bine, dacă mai era nevoie, cea mai recentă „cucerire” a îndrăgitului artist ne demonstrează acest lucru cu vârf și îndesat.

Pepe, în tandrețuri cu o brunetă. Este cea mai mare „fană” a sa

Dacă vă întrebați cine este domnișoara misterioasă, vă lămurește chiar latino lover-ul printr-un filmuleț postat pe contul său de Instagram. „O mare, mare fană!!!”, a scris Pepe, iar reacțiile din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară.

În realitate, însă, este vorba despre o tânără actriță alături de care cântărețul va juca în videoclipul celui mai recent single al său, intitulat sugestiv „Tu n-ai suflet”. În plus, cu umorul caracteristic, artistul le-a dezvăluit prietenilor că bruneta nu este tocmai cea mai mare admiratoare a sa, întrucât adoră muzica electronică.

Când vine vorba despre ritmurile momentului, frumoasa domnișoară mărturisește că „leșină” după o singură trupă. Moldovenii de la The Motans au reușit să o cucerească, ceea ce nu este deloc ușor.

Până când va apărea alături de idolii săi, trebuie „să se mulțumească cu muzica lui Pepe”, după cum spune aceasta. În glumă, bineînțeles, pentru că nimeni nu îi poate rezista unui latino lover.

 

Pactul lui Pepe cu Raluca Pastramă

Raluca Pastramă poate sta liniștită, pentru că Pepe are ochi doar pentru ea. I-a demonstrat acest lucru încă din prima clipă și, dacă mai era nevoie de o dovadă în plus, pactul acceptat de artist vorbește de la sine.

Am mers într-o vacanţă, dar ca fraţii. Am mers în aceeaşi vacanţă, dar am dormit ca fraţii. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Uşor-uşor, s-a legat. După trei luni cred că am cerut-o de nevastă.

Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproşat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil.

Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează” , a dezvăluit îndrăgitul cântăreț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×