Șerban Huidu, atac la cântăreții din Republica Moldova. Realizatorul TV i-a criticat dur pe The Motans și Irina Rimes

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/09/2019, 08:41
Șerban Huidu, atac la cântăreții din Republica Moldova. Realizatorul TV i-a criticat dur pe The Motans și Irina Rimes
Șerban Huidu a avut critici de adus la adresa trupelor moldovene care au cunoscut faima în România. Sursa foto: PRO TV, ea.md, wowbiz.ro. Colaj: Fanatik

Șerban Huidu a ieșit din nou la atac, de data aceasta la adresa cântăreților din Republica Moldova. Realizatorul de televiziune a avut câteva comentarii destul de critice la adresa trupei The Motans și a artistei Irina Rimes, jurată la Vocea României. Despre The Motans, Huidu a scris pe Facebook că sunt motani fără voce, iar pe Irina Rimes efectiv nu o mai suportă.

Șerban Huidu nu mai suportă artiștii de peste Prut

Controversatul om de radio, care a început să fie detestat de mare parte a publicului după accidentul în care a omorât trei persoane, a împărțit din nou lumea în două pe Facebook, de data aceasta criticând artiștii din Moldova care s-au lansat și au cunoscut succesul în țara noastră.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Huidu a amintit că i-a promovat chiar el pe cei de la Carla s Dreams, difuzând piese de-ale lor la radio, dar apoi, spune el, au apărut ca ciupercile peste noapte tot felul de artiști care au crezut că vor da lovitura așa cum au făcut mascații cunoscuți pentru super-hituri precum „Eroina”.

șerban huidu critică the motans
Despre cei de la The Motans, Huidu a scris că sunt motani fără voce. Sursa foto: Radio Târgu Jiu

Huidu: „Bre, gata, ce e mult strică”

„Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ”înțelepți” di pesti Prut”, a scris Șerban Huidu pe Facebook destul de indignat.

„Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ala de dracu’ îl înțelege. Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer c***șii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”, a mai spus Huidu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×