Pepe a pierdut 500.000 de euro într-un proces! De ce a luat instanța această decizie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 08:44
Pepe a pierdut 500.000 de euro într-un proces! De ce a luat instanța această decizie GALERIE FOTO
Pepe a pierdut 500.000 de euro într-un proces! De ce a luat instanța această decizie

Anul 2017 a fost unul al investițiilor pentru Pepe. Pe plan muzical a încercat să se ridice ușor, însă totul a fost mult prea lentă, așa că Pepe s-a concentrat pe afaceri. Primul lui business a fost o grădiniță privată pe care a deschis-o într-una dintre vilele socrului lui. Cântărețul a cumpărat vila de la tatăl Ralucăi cu 450.000 de euro.

Pepe a pierdut 500.000 de euro într-un proces

După grădiniță, s-a gândit un club, la parterul unui bloc, dar nu s-a dovedit a fi a fi o idee chiar bună. Acesta a investit 500.000 de euro în afacere, pentru ca după să își dea seama că locatarii blocului se opun autorizației, sub motivul disconfortului creat de muzică și fum de țigară. Artistul s-a supărat și a dat în judecată asociația de locatari, dar și aici a fost un eșec. Astfel, la dosar s-au adunat mai multe dovezi anti-funcționare, decât pro.

În decizia instanței se arată: „ ( … ) instanța are în vedere și petițiile și adresele emise de către asociația de proprietari __________ Primăriei Sectorului 1 Bucureșt și Poliției Locale Sector 1 prin care au adus la cunoștință autorităților prejudiciul adus și disconfortul creat prin desfășurarea actvității de tip club, bar la subsolul blocului, prin producerea de zgomot, vibrații, miros, fum etc.

Pepe a pierdut 500.000 de euro într-un proces! De ce a luat instanța această decizie
Pepe, alături de soția sa

Judecătorii i-au respins cererea de chemare în judecată, ceea ce înseamnă că artistul riscă să nu obțină autorizația

Or, având în vedere probatoriul administrat instanța apreciază că refuzul este justifcat de faptul că prin activitatea desfășurată de către reclamantă, respectiv activitate de tip club, fapt necontestat de către acesta din urmă, se creează disconfort locatarilor prin sunetele și trepidațiile provocate și prin transformarea aleii și a căii de acces în imobil în spațiu de fumat.

Având în vedere că imobilul este alcătuit în mare parte din apartamente cu destinație de locuințe, folosirea de către reclamantă a spațiului de la subsol pentru desfășurarea activităților de tip club produce inconvenientul produs în vecinătate, atât prin transformarea căii de acces în spațiu pentru fumat, prin zgomotul produs de clienții localului atât în interiorul cât și în exteriorul incintei, și în special prin nivelul ridicat al trepidațiilor produs de volumul înalt al muzicii, este suficient de serios pentru a justifica refuzul pârâtei de a-și da acordul pentru desfășurarea actvității de alimentație publică la acel punct de lucru”, au hotărât judecătorii de la Tribunalul București, care i-au respins recent cererea de chemare în judecată, de unde rezultă că afacerea lui Pepe riscă să nu obțină autorizație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×