Pedro Benavides, acrobatul cu mască, s-a învârtit cu un cerc de 25 de kilograme la Românii au talent – Video

Dan Suta   
în Romanii au talent
24/04/2020, 22:25
Pedro Benavides, acrobatul cu mască, s-a învârtit cu un cerc de 25 de kilograme la Românii au talent – Video
Pedro Benavides a oferit un moment fără egal la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Pedro Benavides i-a uimit pe jurații de la Românii au talent cu numărul său cu totul spectaculos. Artistul, dansator, actor și circar, a realizat un număr extrem de periculos chiar și pentru profesioniști.

Pedro Benavides și-a riscat viața pentru a fi la Românii au talent

Pedro a ajuns la București din Barcelona, acolo unde trăiește, el fiind născut în Chile. În timpul momentului care le-a făcut tuturor pielea de găină, dansatorul a purtat o mască pe care a dat-o jos la final arătând cât de periculos este ceea ce face.

Artistul a spus că a suferit mai multe accidentări, iar unii dintre colegii de breaslă și-a spart capul, căci a te învârti cu acel corp nu este deloc ușor, de vreme ce cântărește 25 de kilograme, iar menținerea echilibrului în viteza cu care se mișcă este o provocare de fiecare dată.

„De 10 ani practic această disciplină, de la 14 ani fac dans, circ, teatru, iar ce v-am prezentat e o fuziune a tot ce fac. E foarte periculos căci cercul cântărește 25 de kilograme. Am prieteni care și-au spart capul. Și eu am făcut accident”, a declarat Pedro Benavides după desfășurarea momentului artistic.

„Asta e, de fapt, marea artă”

Mihai Petre a fost profund impresionat și nu a putut să nu ofere un mare DA: „Fluența numărului mi-a plăcut pentru că este cel mai greu de atins. Asta e, de fapt, marea artă. Ai făcut-o atât de lin și natural încât m-ai cucerit”.

Și Andra a rămas perplexă după ce a văzut dansul cu cercul practic de american și i-a oferit și ea un vot favorabil: „E prima oară când văd un concurent care execută aceste mișcări perfect. E extraordinar să poți să privești așa ceva. Pentru noi, ca spectatori e extraordinar”.

Concurentul s-a calificat în semifinalele Românii au talent, reușind să îi convingă pe toți cei patru jurați că merită calificarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×