Paznicii de la Lidl Apusului au blocat roata mașinii unui bătrân de 80 de ani, cu handicap locomotor! Ce s-a întâmplat

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 16:10
Paznicii de la Lidl Apusului au blocat roata mașinii unui bătrân de 80 de ani, cu handicap locomotor! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Masina unui pensionar cu handicap a fost blocata in partea unui supermarket

O întâmplare petreceută în parcarea unui magazin din Capitală i-a scandalizat pe internauții care au citit-o! Mașina unui bătrân cu handicap locomotor a fost blocată, pe motiv că a fost parcată în loc nepermis, deși locurile destinate persoanelor cu handicap erau blocate cu lanțuri. Omul a parcat mai aproape pentru a nu mai merge mult pe jos, iar ce a urmat i-a făcut pe oameni să-și facă cruce!

”Bravo Lidl România, sunteți tari, astăzi la magazinul Lidl Apusului ați blocat roata unui bătrân de peste 80 de ani cu handicap locomotor pe motiv că nu a respectat regulamentul intern Lidl cu privire la parcarea autoturismelor. Bătrânul a parcat lângă spațiul special amenajat pentru persoane cu handicap fără a bloca accesul in magazin sau a circulației, a parcat in acel loc pentru că că spațiile pentru persoane cu handicap aveau accesul blocat cu lanțuri și piloni de plastic. Reprezentații firmei de pază SGG l-au văzut când a parcat, l-au lăsat sa între in magazin după care i-au blocat roata stânga față. La ieșire i-au solicitat sa plătească 100 RON taxa de deblocare.

Polițiștii s-au rugat de lucrătorii SGG să deblocheze mașina bătrânului, dar fără vreun rezultat

Pentru ca bătrânul nu a avut suficienți bani cei de la SGG au plecat deși bătrânul le-a explicat cu lacrimi in ochi ca nu are bani suficienți la el și că are programare la o clinică de cardiologie in Ghencea. Au venit doua echipaje de poliție care au așteptat aproape o oră pe cei de la SGG care au declarat ulterior foarte relaxați că este parcarea privată a Lidl și că bătrânul a parcat într-un loc interzis, că nu e problema lor că spațiile pentru persoane cu handicap sunt blocate cu lanț și că bătrânul trebuie sa plătească.

masina blocata supermarket
Batranul cu handicap s-a trezit cu masina blocata in supermarket, desi locurile speciale de parcare erau inchise cu lanturi

Trei polițiști s-au umilit timp de aproape încă o ora in fața unui paznic de la SGG rugându-l sa deblocheze roata bătrânului. Într-un final pentru ca Poliția Română nu avea jurisdicție pe proprietatea Lidl și pentru că bătrânul se simțea rău am strâns noi cei revoltați 100 de lei pentru a debloca mașina omului. In tot acest timp șeful de magazin și încă o persoană din conducerea Lidl aflată in inspecție s-au hilizit in vitrina magazinului. 
Încă odată bravo Lidl și îți doresc să faci tot atât profit câte cumpărături o sa mai fac eu de la voi”, a scris martorul ocular pe Facebook.

Mesajele nu s-au lăsat așteptate. „Roțile smecherilor care parchează necoresp. nu au curaj să le blocheze. Din pacate”, a scris o cititoare. ”Stai, blocheaza cu lanturi accesul la locurile pentru cei cu handicap si daca ei parcheaza pe altele, le blocheaza rotile si le cer taxa. pai , pare cu intentie, nu? e obstructie pe fata”, a scris o alta internaută.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×