Paula Seling, anunț disperat pe Facebook! Hackerii i-au spart pagina. Ce le-a scris fanilor

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/07/2019, 16:47
Paula Seling, anunț disperat pe Facebook! Hackerii i-au spart pagina. Ce le-a scris fanilor
Paula Seling le-a scris fanilor pe un alt cont după ce hackerii i-au spart adresa oficială. Sursa foto: Facebook Paula Seling

Cântăreața Paula Seling s-a trezit cu pagina oficială de Facebook spartă de hackeri. Artista a adresat un mesaj de pe un alt cont tuturor fanilor explicând prin ce a trecut. Artista care a reprezentat România la Eurovision de două ori, obținând rezultate excepționale, susține că cineva încearcă să o discrediteze.

Paula Seling, cu contul de Facebook prăduit

Paula Seling vorbește despre furt de identitate și cu siguranță cazul ei a ajuns deja în atenția autorităților competente. Vedeta a scris pe Facebook că niște indivizi postează lucruri neortodoxe în numele ei. A simțit nevoia să scrie acest mesaj pentru că sunt foarte mulți care cred că persoana care scrie acele mesaje este chiar ea.

Artista a făcut toate demersurile necesare pentru a-și recupera pagina de Facebook și le-a promis următorilor ei că îi va ține la curent cu felul în care evoluează rezolvarea problemei sale. Până atunci, i-a invitat pe aceștia să continue să o urmărească pe Instagram, căci contul respectiv nu a fost spart încă.

Asta apare acum în locul contului oficial al cântăreței. Sursa foto: Facebook

Mesajul postat de cântăreață după ce s-a trezit cu identitatea furată

„Din păcate azi, 18.07.2019, pagina mea de Facebook (facebook.com/paulseling ) a fost spartă și preluată (a se citi furată) de niște indivizi ce postează în numele meu tot felul de lucruri oribile. Fiind victima acestui atac menit sa mă discrediteze, vă rog să nu luați în considerare postările făcute până când reușesc să recuperez pagina, moment în care va voi anunța pe toate rețelele. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva”, a scris Paula Seling pe Facebook.

„Sper să se rezolve repede. Până atunci ne găsim pe www.instagram.com/paulaseling.Vă mulțumesc pentru înțelegere. Și pentru gândurile bune. Chiar am nevoie..”, a completat îndrăgita cântăreață de muzică ușoară. Fanii i-au scris că sunt alături de ea și că în ochii lor nimeni nu va reuși să o discrediteze oricât de mult ar încerca.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×