Paula Seling, reclamată la Fisc! Incredibil cine este cel care a făcut plângerea

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 11:39
Paula Seling, reclamată la Fisc! Incredibil cine este cel care a făcut plângerea GALERIE FOTO
Paula Seling a fost reclamată la Fisc

Paula Seling a fost reclamată la Fisc! Cel care a făcut reclamația este chiar unul dintre clienți, care s-a plâns că artista nu a emis factură pentru pentru banii pe care i-a încasat la ultimul concert. Astfel, Paula Seling a intrat în rândul artiștilor luați în vizor de ANAF. Impresarul ei susține că a fost vorba despre un eveniment caritabil, pentru care nu era nevoie de factură.

Adi Minune, Dan Bursuc, Nicoale Guță și Marcel Pavel se numără printre artiștii care de-a lungul timpului au avut probleme cu Fiscul pentru că nu și-au declarat veniturile. De această dată, în atenția ANAF a intrat Paula Seling, care nu ar fi emis factură pentru ultimul concert pe care l-a susținut. Reclamația a venit de la unul dintre clienți. Este vorba despre Asociația Medicilor Români din Alsacia (AMRA), care s-a plâns la Direcția Generală Antifraudă Fiscală că artista nu a emis factură pentru concertul organizat pe 11 noiembrie 2018 la Strasbourg.

Ce spune impresarul Paulei Seling, după ce artista a fost reclamată la Fisc

„Este adevărat că a cântat acolo, dar nu am pentru ce să le dau factură. A fost un eveniment caritabil și nu a fost plătită. Doar biletele de avion au fost achitate. Și, oricum, nu am lucrat direct cu organizatorii, ci înțelegerea s-a făcut printr-o agenție”, a declarat Radu Bucura, impresarul și soțul Paulei Seling, după ce artista a fost reclamată la Fisc.

Onorariul Paulei Seling este de 3.000 de euro
Onorariul Paulei Seling este de 3.000 de euro

În ultimii trei ani, aproape 200.000 de artiști au depus la ANAF declarația pentru venitul realizat. Potrivit datelor, cea mai mare sumă încasată a fost de 81.000 de lei, adică 6.700 de lei pe lună. Prin comparație, onorariul Paulei Seling se ridică la 3.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×