Paula Chirilă revine la Antena 1! Va apărea în show-urile Mangaliţa şi Antitalent

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 16:17
Paula Chirilă revine la Antena 1! Va apărea în show-urile Mangaliţa şi Antitalent GALERIE FOTO
Paula Chirilă se întoarce în Antena 1. Sursa foto - facebook

Paula Chirilă revine la Antena 1! Vedeta s-a întors la televiziunea alături de care a cunoscut celebritatea. Aceasta va juca în sezonul doi al serialului ”Mangaliţa”, dar va apărea şi în emisiunea lui Dan Bittman, ”Antitalent”. Vă readucem aminte că Paula Chirilă a făcut parte şi din grupul Divertis. Serialul de comedie ”Mangaliţa”, se află la primul sezon și deja au fost difuzate primele episoade, primite destul de bine de public.

Paula Chirilă revine la Antena 1!

Mangalița îl are în centrul atenţiei pe primarul Stelian Manole, aflat în pragul celui de-al optulea mandat consecutiv în fruntea urbei. Filmările s-au desfășurat în Bolintin Vale, localitatea fiind intens căutată – trei luni de zile au încercat să găsească locul perfect fiind luate în considerare nu mai puţin de 30 de locuri din apropierea Bucureştiului. „Personajul pe care Paula îl joacă este unul fabulos, e cireşa de pe tort pentru această producţie faimoasă.

Replicile ei sunt savuroase, aşa că umorul e asigurat”, a declarat o sursă pentru OK! Trebuie să știți că serialul este inspirat din lumea reală, fără a se face referire la cineva anume, şi prezintă tipologii care se întâlnesc într-o primărie de provincie. Acţiunea se desfăşoară în jurul lui Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de 28 de ani. Domnu’ Stelu, așa cum i se spune în serial, a reuțit să câștige toate alegerile din 1991 încoace cu unanimitate de voturi.

Paula Chirilă revine la Antena 1! Paula Chirilă
Paula Chirilă va interpreta un rol în Mangalița. Sursa foto – facebook

Va apărea în show-urile Mangaliţa şi Antitalent

Evident că nu se oprește aici și vrea acum să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv şi să intre astfel în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv primar. Ca să ajungă la acest obiectiv, Stelu a trecut prin toate partidele şi ştie toate şmecheriile. Despre el, lumea spune că poate să convingă pe oricine să facă orice, dar și că îi are pe toți la mână cu ceva. Viaţa locuitorilor oraşului Mangaliţa e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote şi amoroase ale  anturajului extrem de colorat şi comic al domnului primar.

Interpretul primarului este nimeni altul decât actorul Teodor Corban, cunoscut cinefililor din „A fost sau n-a fost” sau „Poziția copilului”. În serialul de la Antena 1 joacă și alți actori, printre care îi enumerăm pe Andreea Bibiri, Angela Berzunțeanu, Angel Popescu, Constantin Pușcașu, Ilona Brezoianu și Ștefan Pavel.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×