Paul Stănescu, reacție nervoasă după ce este întrebat despre afacerile rudelor. „Sunt baron, ce mai vreți, da, baron local!!! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 16:43
Paul Stănescu, reacție nervoasă după ce este întrebat despre afacerile rudelor. „Sunt baron, ce mai vreți, da, baron local!!! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Paul Stănescu, reacție nervoasă după ce este întrebat despre afacerile rudelor. "Sunt baron, ce mai vreți, da, baron local!!! Hai, mă, lasă-mă-n pace!". Sursa foto: Hepta

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a avut o reacție nervoasă după ce o jurnalistă l-a întrebat pe politician despre neregulile unei firme de porci conduse de o rudă de-a sa.

Parlamentarul PSD reacționează nervos când este întrebat despre afacerile familiei

Paul Stănescu a fost întrebat pe holurile Parlamentului de o jurnalistă Libertatea despre neregulile de la o firmă de porci din județul Olt, condusă de un nepot al secretarului general al Partidului Social Democrat.

Astfel, politicianul PSD a fost luat la întrebări despre presupusele mușamalizări ale nepotului său din cadrul unei firme de porci, iar în cele din urmă Stănescu a avut o ieșire nervoasă, după cum se vede din clipul postat pe site-ul Libertatea.

Jurnalista i-a cerut lui Paul Stănescu un punct de vedere referitor la reproșurile conform cărora a pus în funcții cheie apropiați de-ai săi și că în județul Olt funcționează legea tăcerii.

La începutul discuției, secretarul general al PSD a fost întrebat dacă îl cunoaște pe șeful Direcției Sanitar-Veterinare Olt și dacă știe că acesta este chiar nepotul lui Sănescu. Politicianul a răspuns afirmativ la ambele întrebări.

Paul Stănescu: „Neamul meu, suntem cam în jur de o mie”

Ulterior, politicianul a fost întrebat și dacă știe că tatăl șefului DSV Olt, adică verișorul lui Paul Stănescu, are o fermă de porci, moment în care parlamentarul a declarat că nu cunoștea acest lucru.

Discuția a mers mai departe, iar reporterul încearcă să-i explice lui Paul Stănescu că vărul său aruncă dejecțiile de la fermă în locuri necorespunzătoare, însă secretarul general PSD schimbă subiectul, declarând că neamul său este unul extrem de numeros și nu știe ce face fiecare.

„Neamul meu, suntem cam în jur de o mie. Nu i-am cunoscut pe toți. Vreo 400 am cunoscut din ei, până la o mie mai e mult. Deci am un neam mare, așa că …”, spune politicianul către jurnalista care îl intervieva

În plus, Paul Stănescu pare să nu știe că nepotul său îi dă autorizație propriului tată (vărul politicianului) pentru firma de porci.

În cele din urmă, discuția se încheie brusc atunci când parlamentarul PSD este întrebat dacă se consideră baron local.

„Sunt baron, ce mai vreți, da, baron local!!! Ce mai…, ce mai vrei? Hai, mă, lasă-mă-n pace!”, spune Stănescu în timp ce lovește telefonul jurnalistei și pleacă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×