Paul Stănescu, mesaj pentru Liviu Dragnea, înainte de Crăciun! ”Să meargă cât mai repede acasă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 17:00
Paul Stănescu, mesaj pentru Liviu Dragnea, înainte de Crăciun! ”Să meargă cât mai repede acasă”
Paul Stănescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, de Crăciun. Sursa foto: romaniatv.ro

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, nu i-a uitat pe cei aflați la ananghie de Crăciun și i-a transmis astfel un mesaj fostului președinte al social-democraților, Liviu Dragnea!

Paul Stănescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, de Crăciun

Cu două zile înaintea Crăciunului, Paul Stănescu i-a adresat, prin intermediul presei, câteva cuvinte fostului lider al PSD, aflat la închisoare. „Sănătate. Să meargă cât mai repede acasă”, a afirmat Paul Stănescu.

Acesta a mai fost întrebat dacă Liviu Dragnea s-ar putea reîntoarce în partid, dar a evitat să dea un răspuns. Social-democrații se pregătesc pentru congresul PSD care va avea loc la începutul anului viitor, când va fi aleasă o nouă conducere de partid, după demisia ușor forțată a fostului lider de partid, Viorica Dăncilă, care a pierdut alegerile prezidențiale în fața contracandidatului spu, Klaus Iohannis.

Paul Stănescu, război pe față cu Liviu Dragnea, în trecut

Paul Stănescu și Liviu Dragnea nu au avut cea mai strânsă legătură. Între cei doi a apărut un conflict, mai ales după ce Paul Stănescu i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate. Se întâmpla anul trecut, când însă Paul Stănescu a fost remaniat din Guvern, după votul în CEx al PSD.

Atunci, Paul Stănescu declara că s-a urmărit mazilirea lui din rândurile social-democraților deoarece a îndrăznit să-l critice pe liderul Liviu Dragnea.

”După cum am văzut cu toţii, luni, 19 noiembrie, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, s-a luat decizia execuţiei mele politice. Motivul? Delict de opinie, marca Dragnea!

De aproape trei luni, tensiunile din Partidul Social Democrat par să nu se mai termine, iar programul politic și guvernamental, care ne-a ajutat să câştigăm alegerile, pare să fi trecut în plan secund, în favoarea intereselor personale. (…)

Am acţionat ca un politician responsabil şi i-am cerut public să facă un pas în spate, să analizăm situația în care ne aflăm și să hotărâm ce măsuri trebuie să luăm pentru oprirea acestei tendințe! Am cerut consolidarea structurilor partidului! Ca şi alţi colegi de-ai mei, am avut curajul de-a spune adevărul şi de-a trage semnale de alarmă, având o altă opinie decât preşedintele partidului!”, spunea atunci Paul Stănescu.

Reamintim că Liviu Dragnea se află la închisoare, unde a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×