Patru zodii de femei care vor fi norocoasele lunii august

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
23/07/2019, 14:53
Patru zodii de femei care vor fi norocoasele lunii august
Patru zodii de femei au un noroc uriaș în august. Sursa foto: videoblocks.com

Pentru patru zodii de femei, luna august va fi una plină de noroc. Pentru ele apar tot felul de oportunități de care e bine să profite fără nicio reținere. Zodiile care s-au plâns până acum că nimic nu se rezolvă la timp, vor avea parte de o lună august plină de surprize din toate punctele de vedere.

Cele patru zodii de femei care vor avea un noroc nesperat în august

Femei Săgetător. Femeia născută în zodia Săgetător are parte de niște câștiguri financiare consistente în luna august. Vor avea parte de niște surprize plăcute din punct de vedere profesional. Se pot definitiva anumite promisiuni contractuale sau chiarse pot încheia niște înțelegeri noi, extrem de avantajoase.

Femeia Leu. Nativele Leu au parte de o lună august toridă din punct de vedere amoros. O persoană extrem de interesantă, care are toate caracteristicile necesare, bate la poarta femeii Leu în a doua jumătate a celei de-a opta luni din an.

Femeia Capricorn își regăsește echilibrul interior. Sursa foto: VideoHive

Femeia Capricorn va culege roadele muncii sale la finalul lunii

Femeia Vărsător. Femeia Vărsător, visătoare și luptătoare pentru cauze pierdute de multe ori, va înregistra o bătălie importantă în luna august. Își va repara imaginea și va reuși să se impună în cele mai elitiste cercuri cu putință. Va avea toate datele necesare să demonstreze ceea ce pot și va fi extrem de favorizată din punct de vedere astral. Se cam aliniază planetele pentru această nativă.

Femeia Capricorn. Truditoarea zodiacului culege roadele muncii sale spre finalul lunii august. Se așază toate încetul cu încetul. Devine mult mai ambițioasă și mai deschisă la nou. Renunță la anumite preconcepții și încearcă să vadă lucrurile din alte perspective, ceea ce o va ajuta foarte mult. Va ști să răspundă unor solicitări urgente și va demonstra că poate fi un lider desăvârșit.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×