Horoscop karmic august 2019. Vin încercări grele pentru zodiile de Aer

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Horoscop
22/07/2019, 16:44
Horoscop karmic august 2019. Vin încercări grele pentru zodiile de Aer
Horoscopul karmic al lunii august. Sursa foto: adevarul.ro

În rândurile următoare, FANATIK  prezintă horoscopul karmic pentru luna august 2019. Se anunță o perioadă cu schimbări majore pentru majoritatea semne zodiacale, însă cei mai greu încercați vor fi, de departe, nativii care stau sub semnul Aerului.

Horoscop Karmic al lunii august

Spre exemplu, nativii din  Vărsător trebuie să știe că vor avea de înfruntat o serie de obstacole dificile, mai ales în plan profesional. Nici viața sentimentală nu e tocmai roz, de aceea li se recomandă să nu dea curs impulsurilor care pot aduce conflicte nedorite.

De cealaltă parte, Fecioarele, zodii specifice Pământului care aparțin unui semn zodiacal specific aerului, vor simți nevoia de eliberare,  în următoarea perioadă. Viața acestor nativi se poate schimba radical, dacă vor reuși să ia deciziile potrivite.

Ce surprize rezervă horoscopul karmic pentru luna august. Sursa foto. b1.ro
Ce surprize rezervă horoscopul karmic pentru luna august. Sursa foto. b1.ro

Zodiile de Apă

Pe Raci îi așteaptă o perioadă foarte agitată, însă plină de aspecte pozitive. Luna august le va scoate în cale diverse oportunități, dar și persoane care sa-i determine să lase în urmă toate umbrele trecutului. Nu este exclus să apară și unele situații tensionate, dar toate pot fi depășite, mai ales cu o atitudine potrivită. De surprize plăcute nu vor duce lipsă nici Scorpionii sau Peștii, mai ales că a doua jumătate a lunii  este favorabilă schimbărilor de tot felul.

Zodiile de Aer

Gemenii nu traversează cea mai fericită perioadă, mai ales în plan profesional. Pentru început, trebuie să facă pace cu ei înșiși, pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal. În ceea ce privește Balanțele și Vărsătorii, aceste zodii vor avea parte de tensiuni în relația cu persoana iubită.

Zodiile de Foc
Berbecii devin din ce în ce mai chibzuiți în luna august și îi vor molipsi  pe toți cei din jur să procedeze la fel. Leii și Săgetătorii sunt extrem de fericiți, pentru că dragostea le bate la ușă, trebuie doar să-i permită să-și găsească loc în viața lor.

Zodiile de Pământ
Taurii și Capricornii se vor confrunta cu unele probleme de ordin financiar. De aceea, trebuie să adopte o atitudine mult mai cumpătată. Pentru Fecioare se anunță o lună plină de momente frumoase și revederi cu persoane din trecut, purtătoare ale unor vești bune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×