Patru zodii au viața dată peste cap din cauza lui Mercur retrograd. Vești proaste până pe 20 noiembrie

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/11/2019, 10:44
Patru zodii au viața dată peste cap din cauza lui Mercur retrograd. Vești proaste până pe 20 noiembrie
Mercur retrograd în Scorpion până pe 20 noiembrie. Patru zodii vor fi afectate. Sursa foto: Pinterest

Patru zodii vor avea dată viața peste cap din cauza lui Mercur retrograd până pe 20 noiembrie 2019. Începând cu ziua de ieri, Mercur a intrat în zodia Scorpionului, iar pentru patru nativi lucrurile se vor schimba radical în următoarele 20 de zile.

Patru zodii vor fi marcate de Mercur retrograd

Cele patru zodii care vor fi afectate de intrarea în fază retrogradă a planetei Mercur, adică aparent în sens invers, sunt Peștii, Vărsătorii, Balanțele și unii dintre Scorpioni. Scorpionii care sunt născuți în luna octombrie vor fi ceva mai dezorientați din cauza planetei comunicării și a înțelepciunii, iar Scorpionii de noiembrie vor fi avantajați. Așadar, iată cum aceeași zodie, în funcție de perioadă, poate avea trasee diferite în viață.

Așadar, Scorpionii din octombrie trebuie să fie foarte atenți la discuțiile pe care le poartă cu cei din jur, în special cu persoanele mai în vârstă. Nu este perioada tocmai oportună să o facă pe cocoșii deoarece au de pierdut. Peștii, în schimb, vor fi extrem de confuzi în legătură cu anumite lucruri pe care nu știu cum să le abordeze, cum să le privească, de unde să le apuce. E o perioadă emoțională ceva mai complicată.

Vărsătorii trec prin momente neplăcute

Vărsătorii au și ei parte de tot felul de momente mai neplăcute, în special între 10 și 15 noiembrie. Ziua de 10 noiembrie va fi pentru ei una destul de dificilă mai ales din punct de vedere amoros, așa că trebuie să nu ia decizii majore în acest sens. Pe de altă parte, Balanțelor nu li se recomandă să facă tranzacții financiare. Sunt pe pierderi de bani mai ales din 4 noiembrie 2019. Au nevoie de stabilitate, iar stabilitatea nu se poate obține aruncându-se în față, în necunoscut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×