Patronul brutăriei din Ditrău angajează încă un bărbat din Sri Lanka, în ciuda presiunii comunității

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 11:03
Patronul brutăriei din Ditrău angajează încă un bărbat din Sri Lanka, în ciuda presiunii comunității
Patronul brutăriei din Ditrău angajează încă un bărbat din Sri Lanka, în ciuda presiunii comunității. Sursa foto: Hepta

Un al treilea bărbat din Sri Lanka a ajuns la Ditrău și va fi angajat la brutăria care are deja doi srilankezi pe post de brutari. Noul angajat se va ocupa de partea de patiserie a unității.

Un al treilea bărbat din Sri Lanka a ajuns la brutăria din Ditrău

Patronul brutăriei din Ditrău, cel care a stârnit revolta comunității locale după ce s-a aflat că avea angajați doi bărbați din Sri Lanka, a anunțat că un al treilea srilankez a ajuns la brutărie și va fi angajat să se ocupe de patiserie.

Kollo Katalin, patronul brutăriei din Ditrău, a declarat, pentru Mediafax, că cei trei bărbați aduși din Sri Lanka vor locui împreună, în municipiul Gheorgheni.

„A sosit aseară (luni seara – n.r.) în Ditrău de la Bucureşti cel de-al treilea muncitor din Sri Lanka, este un tânăr de treabă, are 24 de ani, şi este foarte încântat că a venit să lucreze în România.

Îi facem acum formele de angajare, analizele medicale şi sper ca de joi să înceapă să lucreze, să intre în producţie. Va lucra două săptămâni alături de ceilalţi doi colegi din Sri Lanka dar, deoarece are experienţă şi a mai lucrat în domeniu, va lucra apoi la secţia de patiserie a brutăriei noastre.

Dayan a ajuns in România!

Dayan a aterizat astăzi la Otopeni! El este din Sri Lanka și are ca destinație Ditrău. Este nerăbdător să își vadă colegii și bucuros că a ajuns într-o țară atât de frumoasă, despre care a auzit lucruri bune.

Gepostet von Multi Professional Solutions – Recrutare Personal Asia am Montag, 10. Februar 2020

Srilankezul a venit să strângă bani pentru o casă

Cei trei angajaţi din Sri Lanka vor locui împreună în Gheorgheni”, a spus patronul brutăriei din Ditrău despre noul angajat.

Kollo a mai precizat că cel de-al treilea bărbat din Sri Lanka are o iubită în țara de origine și a venit în România pentru că dorește să strângă bani pentru a-și lua o casă.

Patronul brutăriei din Ditrău pare, astfel, să nu-i pese de protestele localnicilor din Ditrău față de angajarea bărbaților din Sri Lanka la brutăria sa.

Chiar dacă cei doi srilankezi, iar acum și al treilea, au fost angajați cu forme legale prin intermediul unei agenții de recrutare, localnicii din Ditrău spun că le este teamă de faptul că imigranții vor pune în pericol siguranța comunității, precum și cea a tradițiilor locale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×