Pasiunile ascunse ale Ancăi Serea: „Poate părea ciudat, dar mie imi place. Vindecă și mângâie”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
04/05/2020, 22:09
Pasiunile ascunse ale Ancăi Serea: „Poate părea ciudat, dar mie imi place. Vindecă și mângâie”
Pasiunile ascunse ale Ancăi Serea

Pe lista pasiunilor secrete ale Ancăi Serea se află ploaia. Pe lângă starea de liniște pe care i-o dă, vedeta se simte mângâiată de picăturile de ploaie, chiar și cele reci. „Poate părea ciudat, dar mie imi place”.

Ploaia, pe lista pasiunilor secrete ale Ancăi Serea

În aceste zile, în care, cerul plânge zgomotos și picăturile de ploaie cad în avalanșă, parcă statul în casă nu mai este atât de dificil. Vremea mohorâtă ne-a ținut la adăpost și la treburi casnice, întotdeauna. Există,  însă, și oameni care iubesc ploaia și care admiră stropii din spatele ferestrei.

Anca Serea este unul dintre ei. Ploaia este una dintre pasiunile ei ascunse și adoră să privească atunci când cerul se dezlănțuie.

”Ploaia vindecă. Ploaia mângaie. Poate părea ciudat, dar mie imi place ploaia. Pe lânga efectul de curățarea pe care îl are asupra întregii naturi, îmi creează o stare de liniște, care mă îmbie la relaxare și îmi induce o stare de nostalgie.

Am senzația uneori că ploaia nu curață doar pământul și plantele, ci și pe noi, ca oameni. Ne spală sufletul de tristețe și suparare pentru a-l umple apoi cu un curcubeu plin de viață.

Să fim recunoscatori pentru ploaie pentru că regenerează, hrănește viața și este unul dintre darurile de care ne bucurăm pe Pământ, trimis de Dumnezeu. Săptămâna binecuvântată, va pup și va îmbrățișez”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram.

Mămica eroină, în izolare cu șase copii

Anca Serea și Adi Sînă sunt izolați acasă împreună cu cei șase copii ai lor. S-au mutat recent din Cernica în Pipera, într-o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro.  Nu au cumpărat-o încă, dar intenționează să o facă, dacă cei mici se vor acomoda și vor dori să locuiască acolo definitiv.

Copiii, în special micuța Leeah, cel de-al treilea copil al cuplului Serea-Sînă, le ocupă cea mai mare parte din timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×