Partidul condus de Tăriceanu(ALDE) este în doliu. ”Nu mai am lacrimi să plâng. A fost echilibrul meu”

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
26/12/2018, 13:55
Partidul condus de Tăriceanu(ALDE) este în doliu. ”Nu mai am lacrimi să plâng. A fost echilibrul meu”
Este doliu in ALDE

Este doliu in ALDE! Soția consilierului Ionel Cloșca a fost găsită fără suflare chiar în baia locuinței sale. Silvia Cloșca ar fi trebuit să împlinească pe 12 ianuarie vârsta de 51 de ani, însă s-a stins din viață în Ajunul Crăciunului. Șocul a fost mare pentru familie, dar și pentru tot partidul condus de Tăriceanu, dat fiind faptul că nimeni nu se aștepta.

Cel care a găsit-o în dimineața de 24 decembrie fără suflare a fost Ionel Cloșca. Acesta a mărturisit că nu mai are lacrimi pentru a o plânge îndeajuns pe soția sa. ”Nu mai am cuvinte să spun și nici lacrimi să o plâng pe soția mea. A fost o femeie deosebită, care mi-a dat libertate și posibilitatea să visez. M-a sprijinit în toate proiectele mele și m-a încurajat foarte mult, când am decis să intru în politică”, a spus consilierul.

ALDE este în doliu!

Totodată, acesta s-a declarat confuz după moartea sa, neștiind cum o să fie viața lui de acum încolo fără soția sa. ”A fost stâlpul meu, echilibrul în viață și bucuria de a trăi. Acum nu știu ce o să fac fără ea. Sunt debusolat, singur și fără orizont”, a mai spus consilierul Ionel Cloșca.

Partidul condus de Tăriceanu(ALDE) este în doliu. ”Nu mai am lacrimi să plâng. A fost echilibrul meu”
Soția consilierului Ionel Cloșca a fost găsită fără suflare chiar în baia locuinței sale

Înmormântarea va fi în ziua de joi, 27 decembrie, în a treia zi ded Crăciun. Tot atunci Ionel Cloșca trebuia să pregătească o petrecere de sfârșit de an, la Huși, pentru partidul său. Trupul neînsuflețit al femeii este depus la ei acasă, pentru că soțul a vrut să o mai țină aproape, cât mai poate.

Daniel Olteanu: ”Suntem alături de colegul nostru”

Imediat ce colegii de partid au primit vestea, au reacționat:“Suntem alaturi de colegul nostru, Ionel Closca, stim cat de mult isi pretuia sotia si ii intelegem sufetinta prin care trece. Noi cei din ALDE ii suntem alaturi si speram sa aiba puterea sa treaca peste acest necaz”, a declarat Daniel Olteanu, președintele ALDE.

De asemenea, și fostul președinte, Emil Dorin, a transmis condoleanțe familiei: “Am cunoscut-o pe doamna Silvica, o femeie de toata isprava si de o discretie deosebita. Se spune ca in spatele unui om puternic se afla o femeie si mai puternica. Sa stiti ca asa a fost si in familia lor. Dumnezeu sa o odihneasca.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×