Panică la Istanbul! Un avion cu 169 de pasageri a derapat pe pistă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 15:09
Panică la Istanbul! Un avion cu 169 de pasageri a derapat pe pistă GALERIE FOTO
Avionul a derapat de pe pistă. Sursa foto - hepta.ro

Panică la Istanbul acolo unde un avion cu 169 de persoane la bord a alunecat de pe pistă. S-a întâmplat lucrul acesta la aterizarea pe aeroportul Sabiha Gokcen din orașul turcesc.

Panică la Istanbul!

De remarcat că incidentul a blocat temporar toate aterizările și decolările efectuate pe aeroportul din Istanbul.

Zborul PC747, al companiei Pegasus Airline, călătorea în Turcia de pe Aeroportul Internațional Sharjah din Emiratele Arabe Unite.

Un avion cu 169 de pasageri a derapat pe pistă

Fără turbulențe, ba chiar cu un cer superb și un zbor lin, avionul se pregătea de procedurile de aterizare. Toate bune și frumoase până în momentul în care aparatul a atins pământul.

La aterizare, avionul a ieșit înafara pistei, au confirmat oficiali turci despre situația creată pe Aeroportul Internațional Sharjah.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, iar când aeronava s-a oprit, pasagerii și membrii echipajului de zbor au fost evacuați rapid.

Potrivit unui reprezentat al companiei aeriene, vor fi efectuate investigațiile necesare pentru a afla cauza exactă a incidentului.

Conform primelor informații, o posibilă explicație a incidentului este dată de vremea nefavorabilă care afectează Turcia în aceste zile.

„Am simțit cum avion se duce ușor într-o parte. Ne-am speriat, este adevărat, dar cumva, piloții au reușit să gestioneze întreaga situație”, a spus și un bărbat care se afla în avion, în momentul derapării.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×