Pamela Anderson s-a despărţit de cel de-al cincilea soţ, Jon Peters. Ruptura s-a produs la doar 12 zile de la nuntă

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/02/2020, 13:45
Pamela Anderson s-a despărţit de cel de-al cincilea soţ, Jon Peters. Ruptura s-a produs la doar 12 zile de la nuntă
Pamela Anderson s-a despărţit de cel de-al cincilea soţ, producătorul Jon Peters. Sursa foto: people.com BEVERLY HILLS, CA - APRIL 24: Movie producer Jon Peters poses for a portrait at his home on April 24, 2007 in Beverly Hills, California. (Photo by Vince Bucci/Getty Images) David M. Benett/Getty; Vince Bucci/Getty

Cunoscuta actriţă Pamela Anderson s-a despărţit de cel de-al cincilea soţ, producătorul Jon Peters, la doar 12 zile după nuntă. Nunta celor doi a avut loc în secret, ferită de ochii presei.

Pamela Anderson s-a despărţit de cel de-al cincilea soţ, producătorul Jon Peters

Pamela Anderson şi Jon Petres s-au separat, scrie news.ro. Cei doi încă nu au depus actele pentru a primi certificatul de căsătorie. Pamela şi producătorul au avut parte recent de o căsătorie secretă, ferită de ochii presei şi la care a participat doar apropiaţii celebrului cuplu.

Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi.

Cei doi mai au câte patru căsătorii la activ

Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a transmis Pamela Anderson.

Cei doi au decis să ia o pauză pentru a vedea ce vor face mai departe cu relaţia lor. Astfel, Pamela Anderson s-a deplasat în Canada, ţara ei de origine.

Actriţa în vârstă de 52 de ani şi Jon Peters, 74 de ani, au mai fost căsătoriţi de câte patru ori, iar noua relaţie părea una serioasă, în contextul în care cei doi se cunoşteau, având o relaţie şi în urmă cu 30 de ani.

Tommy Lee, baterist, a fost însurat cu Pamela Anderson şi are cu ea doi băieţi, Kid Rock şi Rick Salomon. La rândul lui, Jon Peters a mai fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, pe care a părăsit-o pentru Barbara Straisand şi cu care a avut o relaţie de 12 ani.

Jon Peters a mai fost însurat şi cu Henrietta Zampitella. De asemenea, producătorul s-a căsătorit cu Christine Peters şi cu Mindy Williamson.

Jon Peters a produs filmul „A star is born”, film care a lansat-o pe cântăreaşa Barbara Straisand şi în cinematografie. De asemenea, Jon Peters a mai produs şi un remake în anul 2018.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×