Palatul Kensington, bântuit de o fantomă. Creatura trăiește în camera prințului Louis

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/02/2020, 15:51
Palatul Kensington, bântuit de o fantomă. Creatura trăiește în camera prințului Louis
Palatul Kensington în care locuiesc Ducii de Cambridge este bântuit de fantoma unui băiețel. Sursa foto: Instagram.com

Ducii de Cambridge susțin că Palatul Kensington este bântuit de o fantomă a unui băiețel care a murit în urmă cu foarte mulți ani. Prințul William și Kate Middleton au observat mai multe „anomalii” chiar în camera în care doarme prințul Louis.

Camera micului prinț Louis din Palatul Kensington, bântuită

Potrivit mai multor publicații britanice palatul în care locuiesc Ducii de Cambridge a văzut numeroase tragedii de-a lungul anilor și ar fi blestemat. Zvonurile au fost confirmate și de Prințul William și soția sa care au dezvăluit că fantoma unui băiat deformat a fost văzută într-un dintre încăperile palatului.

Mai exact, „creatura” a fost observată în camera micului prinț Louis, unul dintre cei trei copii ai Ducilor de Cambridge. Povestea spune că un băiat sălbatic care avea mai multe anomalii faciale severe a fost găsit cândva în vestul proprietății din Londra.

Se spune că băiețelul a fost găsit singur într-o pădure germană în 1725 și a fost dus să locuiască la Palatul Kensington ca „animal de companie” pentru regele George I care avea să-i dea numele de „Peter the Wild Boy”. Băiețelul care suferea de un sindrom extrem de rar numit Pitt-Hopkins a fost imortalizat într-o pictură care dăinuie în palat.

Micul Peter a trăit până la vârsta de 70 de ani, departe de palat

Specialiștii din vremurile de odinioară au ajuns la concluzia că băiețelui „deformat” prezenta mai multe afecțiuni printre care se numără întârzierea dezvoltării mentale, probleme de respirație, epilepsie, precum și trăsături faciale distinctive.

Peter nu a reușit să vorbească și singurele cuvinte pe care le-a rostit în timpul vieții au fost propriul nume și „Regele George”. De asemenea, se mai spune că băiețelul a refuzat să învețe bunele maniere la masă și prefera să stea retras într-un colț întunecat al camerei acolo unde și dormea.

Câțiva ani mai târziu Peter a fost dus să locuiască la o fermă din Hertfordshire unde a trăit până la vârsta de 70 de ani. După moartea sa Palatul Kensington a început să fie bântuit de spiritul său, dar această fantomă nu este singura care dăinuie pe holuri și în camere.

Presa din Marea Britanie a mai scris că în palatul ducilor de Cambridge au decedat de-a lungul timpului mai multe prințese, dar și prinți. Istoricul Lucy Orsley a ajuns la concluzia că cel puțin 7 persoane au înnebunit, au murit sau au căzut în depresie după ce s-au stabilit în palat.

Printre persoanalitățile care au decedat în condiții suspecte sau dubioase se numără Regina Caroline, nevasta regelui George al II-lea care a murit din cauza variolei la doar 8 zile după ce s-a stabilit la palat. O altă tragedie care a avut loc între pereții acestei clădiri este și prințesa Diana care a fost nefericită și a avut o moarte cumplită.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×