Pacient mort vis-a-vis de spitalul din Rovinari! Medicul nu a vrut să traverseze strada!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/07/2018, 11:21
Pacient mort vis-a-vis de spitalul din Rovinari! Medicul nu a vrut să traverseze strada!
Pacient mort vis-a-vis de spital

Scandal imens la Rovinari, unde un bărbat a murit la doi pași de spital pentru că medicul de gardă nu a vrut să traverseze strada! Bărbatul de 62 de ani a fost internat cu pneumonie, apoi a fost trimis acasă din lipsă de paturi.

Acesta a apucat doar să traverseze strada, apoi s-a prăbușit la pământ. Trecătorii s-au oprit și i-au acordat îngrijiri. Unul dintre oameni s-a dus repede laspital și a chemat medicul, care însă a refuzat să se deplaseze și l-a sfătuit pe om să sune la 112!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și DRAMA celei mai SEXY handbaliste! NENOROCITĂ de “Prinţul silicoanelor” 

Citește și Spitalul groazei! Peste 450 de pacienți au murit din cauza tratamentului necorespunzător! 

Pacient mort vis-a-vis de spitalul din Rovinari. ” Eu nu pot să părăsesc spitalul”

”L-am internat în observaţie cu o pneumopatie acută. A rămas să fie făcute investigaţiile. Iniţial nu au fost paturi la salonul meu şi după am găsit paturi în salonul altui medic. S-a decis ca pacientul să rămână acolo, apoi a plecat. Pe mine m-au anunţat să merg la faţa locului să resuscitez pacientul. Eu nu pot să părăsesc spitalul”, a declarat Roxana Gherghina, medic de gardă, pentru digi24.ro.

”Au zis că nu au paturi şi până se eliberează el a plecat acasă”, a povestit, pentru sursa citată, Constantin Pistolea, cumnatul pacientului. ”A zis că ea (n.r. medicul) nu trimite nicio ambulanţă că trebuie sunat la 112. Peste stradă, efectiv peste stradă”, spune un pacient. În stare de șoc, rudele bărbatului spun că vor depune o plângere și la Colegiul Medicilor Gorj. Între timp, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Închide ×