DRAMA celei mai SEXY handbaliste! NENOROCITĂ de „Prinţul silicoanelor”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
05/05/2014, 08:55
DRAMA celei mai SEXY handbaliste! NENOROCITĂ de „Prinţul silicoanelor” GALERIE FOTO

Trimis în judecată pentru uciderea din culpă a unei paciente şi lăsat să opereze în continuare de către Colegiul Medicilor, medicul Kasem a fost dat în judecată de o pacientă, considerată una dintre dintre cele mai sexy handbaliste.

Abu-Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, sau, pe scurt, dr. Kasem, aşa cum este cunoscut iordanianul supranumit „Prinţul silicoanelor”, are din nou probleme cu legea. El a fost dat în judecată, alături de un alt medic, Dan Radu Calotă, de către o tânără din Ialomiţa, considerată în urmă cu câţiva ani drept una dintre cele mai frumoase handbaliste. Fostă membră a echipei CSS Slobozia, Maria Alessandra Bala i-a acţionat în instanţă pe cei doi esteticieni, solicitând despăgubiri, iar primul termen al procesului va avea loc la sfârşitul acestei luni. Contactată de reporterii Spynews, Alessandra Bala a refuzat să ofere detalii despre intervenţiile la care a fost supusă şi care nu au avut efectul scontat. „I-am dat în judecată şi prefer să rezolv această problemă în instanţă”, ne-a mărturisit fosta handbalistă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

636x542_139921293426b252d1

Operează cu „dezlegare” de la Colegiul Medicilor

Anul trecut, medicul de origine iordaniană a fost exclus din Colegiul Medicilor şi totodată şi-a pierdut dreptul de liberă practică prin decizia nr. 1455/2013 din 6 iunie 2013. Decizia a venit în urma reclamaţiei lui Gheorghe Sadoveanu, văduvul pacientei Lina Sadoveanu, care a murit după o banală intervenţie efectuată la cabinetul medicului Kasem. Imediat, Kasem a contestat decizia, iar până la un verdict final al Colegiului Medicilor, el are dreptul să opereze. Interesant, Colegiul Medicilor nu se grăbeşte să analizeze contestaţia lui Kasem, trecând de atunci aproape un an, aşa că „Prinţul silicoanelor” îşi vede liniştit de treabă.

139921291615150612

Sursa: spynews.ro

Închide ×