Oreste, mesaj pentru Rareș Bogdan: „Suntem în spatele tău”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 08:57
Oreste, mesaj pentru Rareș Bogdan: „Suntem în spatele tău”
Oreste, mesaj pentru Rareș Bogdan: „Suntem în spatele tău”

Oreste Teodorescu i-a transmis un mesaj realizatorului emisiunii „Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, după ce a revenit la pupitrul emisiunii. La rândul său, Rareș Bogdan a ținut să-i transmită lui Oreste o replică la mesajul său.

Realizatorul TV revine pe post cu cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Jocuri de Putere”, iar Oreste nu s-a putut abține să nu-i transmită un gând bun pentru un nou început:„Succes frate drag! Suntem cu toții în spatele tău (…)”, susține acesta.

Oreste Teodorescu îi transmite un mesaj lui Rareș Bogdan

Oreste, mesaj pentru Rareș Bogdan: „Suntem în spatele tău”
Oreste, mesaj pentru Rareș Bogdan: „Suntem în spatele tău”

„În ciuda eforturilor monumentale ale disperaţilor din PSD-ALDE de a transforma Realitatea TV într-o biată oficină, astăzi de la 21.00 se întoarce Rareş la Jocuri de putere, să dea de pământ cu incompetenții, penalii și conservele Kremlinului din România! Fără el, lupta cu hidra neo-bolșevică este dezechilibrată! Succes frate drag! Suntem cu toții în spatele tău”, scris Oreste pe pagina sa de socializare.

Replica lui Rareș Bogdan nu a întârziat să apară. „Îți mulțumesc frumos, Frate Oreste! Aștept să ne revedem, în curând……”, i-a transmis acesta lui Oreste, completând cu „de astă seara, LIVE! De azi, de la 21.00, începem treaba! Adică, peste mai puţin de 9 ore vom fi din nou ÎMPREUNĂ!”

Rareș Bogdan, atac dur la fiul premierului, Victor Dăncilă

Fiul Vioricăi Dăncilă a stârnit un val de controverse în social media, după ce s-a prezentat la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene de la Ateneul Român. Victor Dăncilă a fost aspru criticat pentru ținuta afișată, care ar fi fost neadecvată. Acesta s-a prezentat într-un sacou și o cămașă desfăcută la gât.  „Mă ofer să îi ofer eu 5 cravate din sutele pe care le dețin nou-nouțe, pentru a nu mai face de râs România. Atâta timp cât mama sa este premierul României ar trebui să înțeleagă că nu poate să se prezinte așa.”, a articulat Rareș Bogdan.  „În timp ce Șora, Pelea erau în stradă, el (nr. Victor Dăncilă) se afla la loja de la Ateneu.”, a mai adăugat Rareș Bogdan.

Acesta s-a oripilat de stitlul agramat de care fiul premierului Dăncilă a dat dovadă pe Facebook. „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”. Rareș Bogdan l-a taxat imediat pe fiul premierului, care „se dovedește mai agramat decât ilustra sa mamă”, declară cunoscutul realizator.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×