Rareș Bogdan, atac violent la fiul Vioricăi Dăncilă: „Mă ofer eu, numai să nu mai facă România de râs”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 10:27
Rareș Bogdan, atac violent la fiul Vioricăi Dăncilă: „Mă ofer eu, numai să nu mai facă România de râs” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan, atac violent la fiul Vioricăi Dăncilă: "Mă ofer eu, numai să nu mai facă România de râs"

Fiul Vioricăi Dăncilă a fost atacat violent de Rareș Bogdan. Realizatorul TV s-a oferit să-l ajute pe Victor Dăncilă să arate mai prezentabil la viitoarele apariții. „Mă ofer să îi ofer eu 5 cravate din sutele pe care le dețin nou-nouțe, pentru a nu mai face de râs România.”, a spus Rareș Bogdan în emisiunea sa Jocuri de Putere.

Atacul lui Rareș Bogdan vine pentru vestimentaţia inadecvată pe care a afișat-o Victor Dăncilă la evenimentul de la Ateneul Român. Fiul premierului României a stat în loja principală, joi, 10 ianuarie, la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene de la Ateneul Român. Acolo Victor Dăncilă a purtat un sacou, cu o cămaşă albastră descheiată la gât. Asta în timp ce lângă el alți actuali sau foști demnitari au purtat toți cravată sau papion.

Rareș Bogdan, atac dur la fiul Vioricăi Dăncilă: „Se dovedește mai agramat decât ilustra sa mamă”

Rareș Bogdan l-a taxat pe fiul Vioricăi Dăncilă pentru lipsa sa de eleganță de la evenimentul de la Ateneu. Atacul violent a venit după ce fiul premieruluis-a prezentat la eveniment fără cravată. „Mă ofer să îi ofer eu 5 cravate din sutele pe care le dețin nou-nouțe, pentru a nu mai face de râs România. Atâta timp cât mama sa este premierul României ar trebui să înțeleagă că nu poate să se prezinte așa.”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Discuția dintre fiul premierului, Victor Dăncilă, și un „prieten” al acestuia

Jurnalistul a criticat și prezența fiului premierului la eveniment, considerând inoportună prezența sa alături de cei mai înalți demnitari. „În timp ce Șora, Pelea erau în stradă, el (nr. Victor Dăncilă) se afla la loja de la Ateneu.”, a spus Rareș Bogdan. Acesta a comentat și stitlul agramat de care fiul premierului Dăncilă a dat dovadă pe Facebook. Acesta i-a răspuns unui român printr-un mesaj:  „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”. Rareș Bogdan l-a taxat imediat pe fiul premierului, care „se dovedește mai agramat decât ilustra sa mamă”, a punctat omul de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×