Oprah Winfrey, donație de 10 milioane de dolari pentru cei afectați de COVID-19

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/04/2020, 11:59
Oprah Winfrey, donație de 10 milioane de dolari pentru cei afectați de COVID-19
Prezentatoarea Oprah Winfrey face o donație de 10 milioane de dolari în contextul pandemiei COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Oprah Winfrey se alătură vedetelor care fac donații în contextul pandemiei de coronavirus. Cunoscuta prezentatoare TV a anunțat că va dona 10 milioane de dolari mai multor fundații care ajută persoanele vulnerabile în aceste clipe grele prin care trece lumea întreagă.

Prezentatoarea Oprah Winfrey face o donație de 10 milioane de dolari în contextul pandemiei COVID-19

Autorităţile americane au anunțat că un număr record de 6,6 milioane de oameni au depus până acum actele pentru ajutor de şomaj din cauza pandemiei de coronavirus. Celebra prezentatoare Oprah Winfrey (66 de ani) a luat act de acest anunț și vine în ajutorul persoanelor afectate de COVID-19 și face o donație de 10 milioane de dolari.

Banii donați de vedetă se vor împărți în cadrul mai multor fundații și asociații care urmează să achiziționeze alimente neperisabile. Ajutoarele vor fi donate americanilor aflați în situații vulnerabile, iar o parte din bani vor ajunge la iniţiativa America’s Food Fund lansată de fundaţiile Apple și Ford.

De asemenea, copiii care depind de mesele oferite în şcoli pentru a supravieţui vor fi ajutați prin intermediul fundației condusă de femeia de afaceri Laurene Powell Jobs şi actorul Leonardo DiCaprio. Proiectul este realizat în colaborare cu World Central Kitchen şi Feeding America.

Vedeta, mai bogată și mai influentă decât însuși președintele Donald Trump

Oprah Winfrey este în prezent una dintre cele mai influente femei de pe teritoriul american. De-a lungul carierei sale de 25 de ani în televiziune a strâns o avere deloc neglijabilă, dar a renunțat la celebrul său talk show în 2011.

Șapte ani mai târziu vedeta a semnat un contract cu Apple pentru a produce conţinut original pentru platforma de streaming. În momentul de față Oprah realizează pe Apple TV+ o emisiune săptămânală intitulată „Oprah Talks COVID-19”.

În cadrul acestei emisiuni Oprah discută pe tema coronavirusului cu lideri din diferite domenii. Vedeta și invitații săi dezbat modalităţile care se pot lua pentru a trece peste criza provocată de pandemia de coronavirus.

Oprah Winfrey are o avere estimată la peste 3 miliarde de dolari și mai multe locuințe de lux în mai multe zone din Statele Unite ale Americii. Femeia are o casă în Montecito, California estimată la 88 de milioane de dolari, o cabană în Colorado, o casă în Hawaii şi alta în Chicago, precum și o fermă în Indiana.

Pe lângă lucrurile materiale vedeta este respectată și admirată de o țară întreagă, dar și în afara granițelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×