Olivia Steer șochează din nou: „Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția”. Ce laude îi aduce

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 08:12
Olivia Steer șochează din nou: „Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția”. Ce laude îi aduce
Viorel Cataramă, lăudat de Olivia Steer. Sursa foto: Instagram/ hepta.ro

Olivia Steer a aflat despre gestul lui Viorel Cataramă de a merge la un centru unde sunt cazați pacienți cu coronavirus cu intenția de a se infecta și el.

Olivia Steer laudă gestul lui Viorel Cataramă

Nevasta lui Andi Moisescu, cunoscută pentru pozițiile sale publice anti-vaccinare, spune că omul de afaceri i-a câștigat atenția și a devenit ca un erou pentru ea, că spectacolul la care a asistat e mai bun decât orice film pe care l-a văzut vreodată.

Patronul firmei Elvila s-a ales chiar cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, însă asta nu a deranjat-o foarte tare pe Olivia, pentru care antreprenorul este un model.

Femeia a scris în mediul online că vrea să vadă povestea până la final și că nu și-ar dori ca acesta să se infecteze într-adevăr, însă admiră curajul de a se apropia de persoane cu coronavirus, destul de stigmatizate în ultimele luni în România.

„Mi-a câștigat respectul”

„Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți”, a mărturisit Olivia Steer pe Facebook.

„Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să văd, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gât lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se” și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a mai scris Olivia Steer șocând din nou.

Nevasta lui Cataramă, medicul estetician Adina Alberts, a spus că a respectat decizia soțului ei de a se infecta voluntar cu noul coronavirus, chiar dacă nu o agreează 100%, semn că în relația lor fiecare face ce vrea bucurându-se de respect reciproc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×