Olivia Păunescu s-a căsătorit în mare secret: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce trăiesc acum” FOTO

Alexa Serdan   
în Imagini de ultima ora
09/10/2019, 14:31
Olivia Păunescu s-a căsătorit în mare secret: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce trăiesc acum” FOTO GALERIE FOTO
Olivia Păunescu s-a căsătorit în mare secret în weekend. Sursa foto: Instagram.com

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 Olivia Păunescu s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul care i-a furat inima, dar pe care l-a ținut ascuns. Știrista și Ștefan G. și-au unit destinele la Starea Civilă de la Sectorul 2 din București în urmă cu o lună (6 septembrie), iar în weekend s-au căsătorit religios. 

Olivia Păunescu s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale

Olivia Păunescu (33 de ani) și Ștefan G., un bărbat în vârstă de 52 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ascunsă de ochii lumii. La fel a fost și ceremonia religioasă care a avut loc în weekend-ul care tocmai a trecut. Prezentatoarea știrilor de la ora 12:00 de la Antena 1 a spus „Da” în fața lui Dumnezeu, iar astăzi vedeta a postat primele fotografii de la eveniment. Frumoasa prezentatoare a purtat o rochie de mireasă simplă care i-a pus în valoarea silueta, dar și bustul. VEZI GALERIE FOTO

Vedeta TV și iubitul ei au avut o petrecere de nuntă restrânsă la care au participat familia și prietenii apropiați. „Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trăit în cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic! Sunt fericită, sunt împlinită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. Ne-au fost alături oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisă şi care au simţit emoţia noastră!”, a mai spus prezentatoarea TV.

Olivia Păunescu a creat rochiile domnișoarelor de onoare
Olivia Păunescu și-a unit destinele cu alesul inimii sale Ștefan G. Sursa foto: Instagram.com

Olivia Păunescu a creat ținutele domnișoarelor de onoare în propriul atelier

Olivia Păunescu a mărturisit că alegerea rochiei și a pantofilor a fost dragoste la prima vedere. Vedeta s-a simțit exact ca o prințesă în ziua nunții sale. „Este prima rochie văzută, probată şi ulterior achiziţionată! Este făcută de un designer italian şi încă din prima clipă am ştiut că asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat și cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!”, a declarat vedeta.

Frumoasa prezentatoare este pasionată de croitorie, iar de-a lungul timpului și-a creat multe dintre ținutele pe care le-a purtat la pupitrul știrilor. Nici de data aceasta Olivia Păunescu nu a stat departe de atelier și a creat rochiile domnișoarelor de onoare, rochia mamei sale, dar și a surorii. Ținutele au fost create în propriul atelier care poartă numele Orlette.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×