Olguţa Vasilescu şi Marian Oprişan, schimb dur de replici: „Ia dă-i şi tu o căutare pe Google şi caută proasta României”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 14:50
Olguţa Vasilescu şi Marian Oprişan, schimb dur de replici: „Ia dă-i şi tu o căutare pe Google şi caută proasta României” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu s-a contrat cu Marian Oprișan. Sursa foto - facebook

Olguţa Vasilescu şi Marian Oprişan nu au ezitat și au avut un schimb dur de replici. S-a întâmplat chiar în biroul lui Marcel Ciolacu, la puțin timp după ce moțiunea de cenzură a trecut. Acolo s-a discutat, potrivit surselor ProTV chiar debarcarea Vioricăi Dăncilă. Până la urmă s-a luat decizia ca președintele PSD să rămână, cel puțin pentru moment, în funcție, urmând ca posibilele schimbări să fie anunţate la CeX-ul informal care va avea loc vineri seară, la Vila Lac.

Olguţa Vasilescu şi Marian Oprişan, schimb dur de replici

Există și oameni care nu vor scăpa – pe agendă se află în continuare suspendarea secretarul general al partidului, Mihai Fifor. De remarcat că congresul care ar putea alege alt preşedinte al PSD va avea loc după prezidenţiale, când vor fi luate şi toate deciziile majore, pentru a nu afecta scorul partidului în alegeri. Întâlnirea din biroul lui Ciolacu nu a fost lipsită de discuții aprinse. Ba chiar, conform sursei citată, a existat și un schimb de replici dur.

Marian Oprişan i-a spus Olguţei Vasilescu „Ia dă-i şi tu o căutare pe Google şi caută proasta României”. La rândul ei, Gabriela Firea ar fi vorbit despre strategia pentru prezidenţiale: „Un Iohannis nu vrem, Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănaşu? Sa nu facem o mișcare și sa pierdem și ce avem acum, în jur de 20 la sută.”, a transmis primarul general al Capitalei.

Olguţa Vasilescu şi Marian Oprişan, schimb dur de replici. Olguța și Oprișan
Mai mulți lideri din PSD au mers în biroul lui Marcel Ciolacu. Viorica Dăncilă a lipsit. Sursa foto – facebook

„Ia dă-i şi tu o căutare pe Google şi caută proasta României”

„Cred ca ne dăm singuri o lovitura din interior. O sa înceapă lupta între noi”, ar mai fi spus Firea, legat de posibilitatea debarcării Vioricăi Dăncilă. „Dacă dam senzaţia că ne batem pe putere si ciolan, pierdem”, ar fi declarat alt lider PSD. De menționat că Marian Oprişan, Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Lia Olguţa Vasilescu au mers în biroul lui Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, fără preşedintele partidului, Viorica Dăncilă.

Conform informațiilor, șeful CJ Vrancea ar fi insistat pentru rezultate eficiente la prezidenţiale, sugerând să fie reluată tema caselor lui Iohannis şi ar fi cerut o analiză a eşecurilor partidului. Marcel Ciolacu s-ar fi opus ferm debarcării Vioricăi Dăncilă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×