Olguța Vasilescu, operată de Crăciun. Cum se simte ministrul

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 14:33
Olguța Vasilescu, operată de Crăciun. Cum se simte ministrul
Fostul ministru al Muncii a fost operată de Crăciun

Fostul ministru al Muncii a fost operat de Crăciun! Olguța Vasilescu a primit diagnosticul de astigmatism. De altfel, operația a fost una necesară, iar cel mai probabil va fi o intervenție cu laser. În acest moment, fostul ministru al Muncii se află la Craiova, acasă la aceasta, pentru a petrece sărbătorile alături de familie, acolo unde a fost și operată.

Olguța Vasilescu a ales acest moment dat fiind faptul că este o perioadă de lucru mult mai relaxată față de cea anterioară. De altfel, ultima vreme a fost una dintre cele mai aglomerate pentru ministru din cauza schimbărilor propuse de Dăncilă.

Lia Olguța Vasilescu a fost operată de Crăciun!

”Curtea nu spune că trebuie să le accepte, pentru că ar fi propunerile cu numărul doi, ci doar că trebuie să răspundă în scris şi motivat. Dar, nici primele propuneri, cu Olguţa Vasilescu la Transporturi şi Ilan Laufer la Dezvoltare, nu au fost refuzate în scris şi motivat, dar la momentul respectiv posturile nefiind vacante, nici nu se putea pune în mod legal problema unor propuneri.

Olguța Vasilescu, operată de Crăciun. Cum se simte ministrul
Olguța Vasilescu a primit diagnosticul de asigmatism

Ce să propui pentru un post încă ocupat? În plus, decizia CCR nu retroactivează, deci ea nu poate avea în vedere decât propunerile acum active”, arată Ioana Ene Dogioiu. Olguța Vasilescu a tot primit lovuturi crunte în ultimele zile din an.

Olguța Vasilescu, operată de Crăciun. Cum se simte ministrul
Olguța Vasilescu a ales acest moment dat fiind faptul că este o perioadă de lucru mult mai relaxată

Într-o întâlnire informală cu jurnaliștii, Klaus Iohannis a afirmat că va semna decretele de revocare a celor doi miniștri, Transporturi și Dezvoltare, tocmai după sărbători.Asta înseamnă că perioada de incertitudini se prelungește pentru fostul ministru al Muncii. Aceasta va afla abia după sărbătorile de iarnă, după data de 1 ianuarie, dacă va face sau nu parte din guvern.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×