Olguța Vasilescu, atac fulminant la PNL în ziua alegerilor: ”Vă pun să strângeți cureaua”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 10:49
Olguța Vasilescu, atac fulminant la PNL în ziua alegerilor: ”Vă pun să strângeți cureaua”
Lia Olguța Vasilescu îi atacă pe liberali chiar în ziua alegerilor. Sursa foto: sputnik.md

Lia Olguța Vasilescu a reacționat dur după ce premierul Ludovic Orban a declarat că guvernarea PSD a lăsat multe găuri în bugetul de stat și este timpul să ”strângem cureaua”. Fostul ministru al Muncii a scris pe o pagină de socializare un mesaj chiar în ziua alegerilor.

Lia Olguța Vasilescu, ieșire furtunoasă în ziua alegerilor

Fostul Ministru al Muncii și Justiției Sociale în cadrul Guvernului Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, a scris pe pagina de Facebook un mesaj furtunos la adresa premierului Ludovic Orban. Lia Olguța îl atacă pe fostul ministru al Transporturilor în legătură cu deficitul bugetar care a rămas de la guvernarea anterioară.

„Au venit specialiștii la guvernare și vă pun să strângeti cureaua! Păi, aceeași placă precum în 2009? Și voi, cei care îi votați, sunteți neschimbați…”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook în urmă cu o oră.

Ludovic Orban anunță vremuri grele și spune că va ”strânge cureaua”

„Pur şi simplu acest deficit bugetar este creat doar de tipul de politică clientelară pe care ei l-au generat şi de modul de sifonare a banilor publici pe care l-au promovat. Evident că acest deficit bugetar va exista şi ne va crea nişte constrângeri extrem de mari în anul viitor, pentru că e clar că în anul viitor va trebui să strângem cureaua. În anul viitor nu ne putem permite să acceptăm un deficit aşa cum ni l-au lăsat ei, va trebui să reducem deficitul bugetar iar în paralel (…) va trebui să asigurăm şi resurse financiare pentru susţinerea investiţiilor publice, care vor fi prioritare”, a spus Ludovic Orban în cadrul unei întâlniri cu membrii organizaţiei PNL Argeş, vineri seara, 22 noiembrie, scrie stiripesurse.ro.

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a ieșit zilele trecute în fața presei cu o plăcuță pe care scria „Nu tăiem pensii” dorind în acest fel să îi liniștească pe pensionari. Totodată Ministrul Muncii i-a acuzat pe pesediștii de manipulare. O altă asigurare dată de guvernul PNL este creșterea salariului minim în anul 2020.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×