OFICIAL! Radet începe probele la cald pentru furnizarea căldurii! „Acţiunea se derulează progresiv”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 17:01
OFICIAL! Radet începe probele la cald pentru furnizarea căldurii! „Acţiunea se derulează progresiv” GALERIE FOTO
Duminică seara, de la ora 23.00, Radet începe furnizarea de căldură. Sursa foto - facebook

A devenit oficial! Radet începe probele la cald pentru furnizarea căldurii! Se întâmplă lucrul acesta din noaptea de 27 spre 28 octombrie, ora 23.00. Toți consumatorii de tip urban din Capitală vor beneficia de acest lucru, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare. Radet a anunțat debutul probelor printr-un comunicat, dar a transmis că furnizarea agentului termic se va face în funcție de lege.

Radet începe probele la cald pentru furnizarea căldurii!

Concret, bucureștenii vor avea căldură în calorifere în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018. Legea în cauză presupune mai exact „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, mai arată comunicatul Radet

„Acţiunea se derulează progresiv”

cu toate acestea, compania a ținut să precizeze că de la începutul lunii octombrie, furnizează căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru. Pentru toți cei care nu vor să beneficieze de căldură atât de repede există și o posibilitate de a sista acest lucru. Astfel, Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest fapt.

O pot face prin reprezentanţii legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro. Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.94.42 şi 0800.820.002

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×