Gabriela Firea, reacție privind falimentul RADET! „Gândire meschină si criminală”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/02/2019, 13:44
Gabriela Firea, reacție privind falimentul RADET!  „Gândire meschină si criminală” GALERIE FOTO
Primarul Capitalei, despre falimentul RADET!

Gabriela Firea a făcut declarații privind situația RADET din momentul acesta. Falimentul ar putea fi declarat chiar de mâine. Primarul Capitalei a supus la vot înființarea a două firme care vor urma să preia atribuțiile RADET. De asemenea, angajații regiei vin la pachet, din momentul în care va falimenta.  

„Nici dumneavoastră și nici eu nu suntem vinovați pentru starea în care se află RADET. Noi nu am condus această instituție aproape 30 de ani după Revoluție, dar acum avem o răspundere, să rezolvăm problema și să facem față situației extrem de complexe. Dacă ar fi fost alte soluţii, cu siguranţă specialiştii ar fi venit cu aceste idei salvatoare”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre falimentul RADET: „datoria noastră este să salvăm ceea ce avem”

Gabriela Firea a detaliat subiectul de pe buzele tuturor din ultima vreme, falimentul RADET. Primarul Bucureștiului a declarat faptul că acesta este al doilea sistem de termoficarea după cel al Moscovei. „ANAF, principalul creditor, are mandat ca mâine să solicite o nouă prorogare, ceea ce eu nu vreau să anticipez, dar mergând pe coerenţa şi pe logica şedințelor de instanţă anterioare este mai mult decât posibil ca judecătorul să facă ceea ce a zis la ședința anterioară şi anume să declare falimentul RADET. Urgenţa noastră este legată de ziua de mâine.

Gabriela Firea, declarații despre falimentul RADET
Gabriela Firea, declarații despre falimentul RADET. Iată declarațiile primarului Capitalei!

Ziua în care poate fi declanşat falimentul RADET, ziua care poate fi un debut al haosului în sistemul de termoficare din București. Un haos care nu poate să-mi fie mie imputat pentru că nu sunt primar de 20 de ani şi nici dvs nu sunt vinovaţi pentru ceea ce s-a întâmplat. Dar vor fi părtaşi la dezastru acumulat în 30 de ani cei care nu înţeleg cât de serioasă este această problemă şi care nu poate fi sub unor polemici nesfârşite politice”, a mai mărturisit Gabriela Firea deste situația RADET.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×