OFICIAL! Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru moartea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Reacție fermă a DIICOT

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 12:25
OFICIAL! Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru moartea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Reacție fermă a DIICOT GALERIE FOTO
Gheorghe Dinca este adus la sediul DIICOT din Bucuresti. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

A devenit oficial! Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru moartea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Procurorii DIICOT l-au acuzat de crimă în cazul celor două fete, fapte care au îngrozit întreaga ţară.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru moartea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, (…)

constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului,(…)

Reacție fermă a DIICOT

că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul. 

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (…0

(trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, se prezintă într-un comunicat al DIICOT.

La ultima vizită pe care a făcut-o la sediul DIICOT, Gheorghe Dincă a oferit noi detalii înfiorătoare cu privire la chinurile îndurate de Luiza Melencu în casa groazei.

Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, monstrul din Caracal le-ar fi mărturisit procurorilor DIICOT că  a avut complici la răpirea fetei, dar și că aceasta ar fi fost violată de mai mulți bărbați.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×