Obiectul periculos pe care Regina Elisabeta a II-a îl poartă mereu în geantă. Poate fi considerat o armă!

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 18:48
Obiectul periculos pe care Regina Elisabeta a II-a îl poartă mereu în geantă. Poate fi considerat o armă!
Regina Elisabeta a II-a are mereu un briceag la ea. Sursa foto: hepta.ro

Regina Elisabeta a II-a atrage tuturor atenția la fiecare apariție, iar lucrul pe care oamenii l-au observat de foarte mult timp este că îi place să aibă mereu genți mari, indiferent de eveniment.

Regina Elisabeta a II-a umblă cu briceagul la ea

Mulți se întreabă: pentru ce are nevoie suverana de genți atât de mari? Ce cară cu ea de îi trebuie atâta spațiu? Ei bine, răspunsul e oferit de cartea „What’s Inside the Queens Handbag?: And Other Royal Secrets”, scrisă de Phil Dampier.

Printre obiectele obișnuite pe care le are orice femeie în geantă, Majestatea Sa umblă cu briceagul. Ați citit bine. Printre telefoane, chei, oglinzi sau portofel, Elisabeta a II-a îndeasă și un briceag.

„Adăugați o oglindă, jurnalul și agenda telefonică, ochelarii de soare și, așa cum are orice cercetașă de nădejde, un briceag și veți înțelege de ce are nevoie tocmai de o geantă de mărimea aceea”, este explicația lui Dampier.

Este considerată unul din cele mai mare fashion-icon-uri din lume

Regina mai are în geantă și albume fotografice de familie, tot felul de jocuri ca să nu se plictisească precum integrame și Sudoku, dar și o trusă metalică de machiaj pe care a primit-o la nuntă de la Prințul Philip.

Pe lângă briceag, pe care abia îl mai folosește, suverana nu se dezlipește niciodată de rujul ei preferat, Clarins ori de bombonelele mentolate pe care le mai împarte din când în când pe ascuns nepoților ori persoanelor prezente la evenimente,

Regina Elisabeta a II-a este una din cele mai vârstnice fashion-icon din lume. La 94 de ani, mama Prințului Charles continuă să fie un reper în modă, iar criticii vestimentari spun că este una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din istorie.

Pasiunea ei pentru modă este una evidentă: are sute de pălării și peste 200 de genți de la brandul ei preferat, Launer. Nu mai spunem că îi place să fie mereu îmbrăcată în haine colorate, vii.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×