Cadoul neașteptat primit de Regina Elisabeta de la Meghan și Harry, aflați în izolare în America

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 16:41
Cadoul neașteptat primit de Regina Elisabeta de la Meghan și Harry, aflați în izolare în America
Regina Elisabeta a fost telefonată de ziua ei de Harry și Meghan. Sursa foto: hepta. Colaj: Fanatik

Regina Elisabeta a împlinit 94 de ani pe 21 aprilie, iar unul din cele mai neașteptate cadouri a venit de la Prințul Harry și Meghan Markle, stabiliți în America după ce au părăsit Casa Regală a Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a, sunată de Meghan și Harry de ziua ei

Au trecut ceva luni de când suverana nu și-a mai strâns în brațe strănepotul, pe micuțul Archie. Foștii duci de Sussex s-au gândit la o surpriză care ar putea-o bucura pe Regină și au  nimerit-o.

Presa mondenă din Statele Unite scrie că Meghan și Harry au telefonat-o pe Regină cu ocazia aniversării sale, via Skype. Elisabeta a II-a a lăcrimat de fericire când și-a revăzut strănepotul, chiar dacă de la o distanță destul de mare.

Cei doi i-au făcut urările specifice zilei sale de naștere prin videocall din vila în care locuiesc în California.

Relația dintre suverană și actriță, la fel de tensionată

Informațiile despre această convorbire care a avut loc între Regină și nepotul ei, autoexilat din Casa Regală au fost confirmate ulterior chiar de fostul cuplu princiar, deși instituția monarhică a promis că nu va mai dezvălui detalii despre relația dintre Elisabeta a II-a și familia lui Harry, având în vedere că acesta și soția lui nu mai au atribuții în familia regală.

Regina a ales ca anul ăsta să nu facă ceva special de ziua ei, potrivit unui comunicat transmis de Palatul Buckingham.

„Aniversarea Majestății Sale nu va fi marcată într-un mod special anul ăsta. Convorbirile telefonice și apelurile video cu familia vor fi private și vor fi păstrate în acest fel”, se arăta în comunicatul de la Casa Regală.

Presa din Marea Britanie și America scrie că relația dintre Regină și Meghan Markle continuă să fie la fel de tensionată, Majestatea Sa acuzând-o pe fosta actriță din serialul „Suits” că este principala culpabilă pentru distanțarea lui Harry de familia în care a crescut.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×