Obiectele care îi poartă noroc Reginei Elisabeta. Tu ai așa ceva prin casă?

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 12:12
Obiectele care îi poartă noroc Reginei Elisabeta. Tu ai așa ceva prin casă?
Regina Elisabeta are talismanele ei norocoase. Sursa foto: hepta.ro

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este cunoscută pentru eleganța ei. Este cea mai cochetă regină, apreciată de criticii de modă pentru rafinamentul cu care se îmbracă, iar stiliștii spun că este un model viu că poți să ai apariții exemplare la orice vârstă.

Obiectele care îi poartă noroc Reginei Elisabeta: brelocuri, fotografii de familie și bijuterii

Suverana nu doar că are grijă de aspectul ei fizic și își alege singură, cu maximă atenție, ținutele, dar este preocupată și de lucruri mai… spirituale. Puțini știu că mama Prințului Charles este superstițioasă și că poartă des anumite obiecte în geantă, talismane care i-au adus toată viața noroc.

Regina este văzută mereu cu geanta la ea. În ea are mereu bomboane mentolate, un stilou, ruj sau oglindă și nu lipsesc, evident, nici ochelarii pentru citit.

Ce semnal subtil dă Regina când nu mai are chef de taclale

Unul dintre biografii britanici apropiați de Casa Regală a Marii Britanii a văzut-o, la un moment dat, scoțând din geantă chiar și un îndulcitor de cafea.

Revenind la obiectele care îi poartă noroc Elisabetei, cele de care nu se dezlipește de tânără, putem enumera brelocurile (n.r.: este o colecționară înrăită), caii în miniatură și mici poze de familie de care are grijă ca de lucrurile sfinte.

Acestea sunt doar câteva dintre  obiectele care țin ghinionul departe de monarhă. Pe lângă toate acestea, Regina are mereu una sau două bijuterii la ea, majoritatea dintre ele fiind ori inele cu o însemnătate specială ori broșe.

Una dintre fotografiile cu o valoare foarte mare pentru Elisabeta a II-a este cea cu prințul Andrew după ce acesta s-a întors nevătămat din Insulele Falkland, unde a luptat pentru Regat.

Unele dintre obiecte, precum verigheta, sunt folosite de Regina Elisabeta atunci când vrea să comunice că nu mai poate continua o anumită discuție. Atunci când suverana își mișcă inelul de pe deget, este semnul că vrea să se termine discuția.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×