Obiceiurile stranii ale lui Kim Jong Un! Dictatorul recruta tinere virgine și le plătea cu sume fabuloase pentru a-i face toate poftele

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/04/2020, 19:01
Obiceiurile stranii ale lui Kim Jong Un! Dictatorul recruta tinere virgine și le plătea cu sume fabuloase pentru a-i face toate poftele
Kim Jong Un a dus o viață sub semnul luxului și desfrâului. Sursa foto: hepta.ro

Presupusa moarte a liderului Coreei de Nord a scos la iveală o mulțime de informații legate de viața controversată pe care acesta o ducea într-o țară îngenuncheată atât de sărăcie, cât și de dictatura comunistă.

În încercarea de a afla adevărul din spatele zvonurilor, presa americană urmărește cu mare atenție fiecare mișcare a trenului pe care Kim Jong Un obișnuia să-l folosească în călătoriile sale prin lume sau atunci când se deplasa între palate, unele dintre ele fiind subterane.

Liderul nord-coreean se scălda în lux și obișnuia să recruteze tinere virgine, plătite cu sume fabuloase

În cele circa 20 de vagoane ale sale, acesta „adăpostește” un salon cu canapele din piele roz-coral, o sală de conferințe modernă, total albă, un birou echipat cu TV prin satelit și o bucătărie în care, bineînțeles, sunt preparate cele mai fine mâncăruri din lume. Homar proaspăt și vinurile vintage nu lipseau niciodată din meniul dictatorului, potrivit unor surse citate de presa de peste ocean.

De asemenea, un echipaj alcătuit din tinere atrăgătoare transformau trenul său într-un veritabil sanctuar al opulentei și desfrâului. Gurile rele susțin că liderul nord-coreean ar fi readus la viață o veche „tradiție” a tatălui său, cunoscută sub numele „Brigada Plăcerii”.

Concret, aceasta presupune recrutarea unui grup de fete menite să ofere servicii sexuale și alte distracții atât lui Kim Jong Un, cât și sfătuitorilor care îl însoțesc de fiecare dată.

De altfel, încă din 2015 au existat zvonuri potrivit cărora dictatorul ar fi început să caute tinere înalte și frumoase, examinate în prealabil de un medic pentru a confirma dacă sunt încă virgine. Odată acceptate în suita liderului suprem, primeau circa 1600 de euro, o sumă absolut fabuloasă, având în vedere sărăcia cu care se confruntă locuitorii Coreei de Nord.

Donald Trump, mesaj enigmatic despre dispariția lui Kim Jong Un

Am o idee foarte bună cu ce s-a întâmplat cu el. Nu pot să vă spun exact, dar da, am o idee foarte bună. Nu pot să vă spun mai multe. Îi urez mult bine„, a reacționat Donald Trump în momentul în care a fost adusă în discuție presupusa moarte a liderului nord coreean.

Mesajul preşedintelui american a provocat şi mai multă confuzie, mai ales că acesta s-a arătat sceptic în privința șanselor ca ultima reacție publică a lui Kim Jong Un să fie fost transmisă sâmbătă.

Nimeni nu ştie unde e, de ce să trimită scrisoarea aia sâmbătă? Nu cred că ăsta e breaking news, că a trimis un mesaj sâmbătă„, a spus Trump. Dictatorul nu a mai fost văzut în public de pe 11 aprilie. „Monitorizăm atent situaţia de acolo„, a anunţat şi Mike Pompeo, secretar de stat american.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×