Oana Zăvoranu nu-l poate uita pe Pepe. I-a scris un mesaj care ridică întrebarea dacă se vor împăca

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/01/2020, 17:47
Oana Zăvoranu nu-l poate uita pe Pepe. I-a scris un mesaj care ridică întrebarea dacă se vor împăca
Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj lui Pepe. Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu nu mai e cu Pepe de mult timp, însă asta nu a împiedicat-o să îi transmită o urare de sărbători, ca în vremurile bune.

Oana Zăvoranu, mesaj pentru Pepe de sărbători

Diva din serialul Sacrificiul a îngropat securea războiului la sfârșit de an și i-a transmis un mesaj frumos fostului ei soț.

Chiar ea a dezvăluit conținutul textului pe care l-a primit cântărețul de muzică latino și a ținut să specifice că nu are nicio altă intenție în afară de cele scrise.

Oana: „Îi doresc din tot sufletul să îi fie bine”

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații”, a explicat Oana.

„Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu.

„Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine”, a explicat actrița.

„Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a adăugat Querida, conform româniatv.net.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×