Oana Zăvoranu a renunțat la inhibiții. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă, la solar. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/12/2019, 15:58
Oana Zăvoranu a renunțat la inhibiții. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă, la solar. FOTO GALERIE FOTO
Oana Zăvoranu arată fabulos la 46 de ani. Le-a arătat fanilor trupul ei de zeiță. Sursa foto: Instagram.com

Oana Zăvoranu are grijă să-și informeze fanii în legătură cu viața sa personală. De curând, frumoasa brunetă le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare trupul tras prin inel pozând într-un costum de baie, la solar.

Oana Zăvoranu, fotografie în costum de baie, la solar

Oana Zăvoranu a atras zeci de like-uri și aprecieri după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare într-un costum de baie minuscul. Actrița din serialul „Sacrificiul” arată impecabil la vârsta de 46 de ani și investește sume fabuloase pentru întreținere corporală. VEZI FOTO

Vedeta a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare într-un costum de baie de culoare roz. Oana a menționat în dreptul imaginii că este pregătită pentru bronz, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Actrița a strâns peste 7.500 de like-uri și numeroase comentarii.

Actrița arată impecabil la 46 de ani și se menține în formă

Fosta soție a lui Pepe este foarte atentă la felul în care arată și ține foarte mult la imaginea sa. Oana Zăvoranu investește sume exorbitante în tratamente de înfrumusețare și spune că nu s-ar da pe una de 20 de ani.

Vedeta a menționat în cadrul unei emisiunii care este secretul ei în ceea ce privește formele de invidiat și trupul de zeiță. Oana a declarat că stilul de viață sănătos a ajutat-o foarte mult acesta fiind și motivul pentru care nu s-a îngrășat niciodată.

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani…Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Care este suma pe care o investește Oana Zăvoranu în tratamente corporale

Oana Zăvoranu a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, suma fabuloasă pe care o scoate din buzunar pentru îngrijirea personală.

Vedeta nu se uită la bani și merge la cele mai bune saloane de înfrumusețare. Actrița mărturisește că investește în imaginea sa mai bine de 10.000 de euro în fiecare lună.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×