Oana Stancu l-a făcut praf pe Alexandru Cumpănașu. „E oribil ce ați făcut!”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 22:14
Oana Stancu l-a făcut praf pe Alexandru Cumpănașu. „E oribil ce ați făcut!”
Alexandru Cumpănașu a fost făcut praf de Oana Stancu. Sursa foto: Antena 3

Jurnalista Oana Stancu de la Antena 3 l-a făcut praf pe Alexandru Cumpănașu, prezent în studioul emisiunii Sinteza zilei după afișarea primelor rezultate de la alegerile prezidențiale. Oana i-a cerut lui Cumpănașu să își ceară scuze față de familia Luizei Melencu pentru că a indus-o în eroare cu videoclipul din Italia în care s-a presupus că apărea chiar fata, cel filmat la Genova.

Oana Stancu l-a pus la zid pe Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu se certase zilele trecute cu Răzvan Dumitrescu din cauza respectivului filmuleț și nu și-a cerut iertare nici în ziua de azi pentru știrea falsă care a circulat peste tot. Oana Stancu i-a cerut lui Cumpănașu să aibă minima decență să își ceară iertare pentru felul în care s-a comportat după tragedia de la Caracal.

„E oribil ce ați făcut. Ați putea să vă cereți iertare pentru manipularea făcută. Nu ați ținut cont de drama de neimaginat prin care a trecut o familie. Ați folosit tragedia de la Caracal pentru a capitaliza electoral. Este oribil!”, i-a spus Oana Stancu în repetate rânduri, întrerupându-l pe Cumpănașu. Acesta a rămas fără replică. Tot ce a reușit să spună a fost că va continua să lupte pentru a le găsi pe cele două fete dispărute, conform Antena 3.

Cumpănașu, doar 1,3% în primul tur

Cumpănașu a mai spus că nu crede în rezultatele care au apărut la ora 21:00 și că este convins că a luat mai mult de 1,3%, cât a fost afișat la ora 21:00. Reamintim că aceste date sunt valabile pentru ora 19:00. Datele pentru 21 se vor afișa la ora 23:00.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×