Oana Roman, vacanță nereușită! Ce i s-a întâmplat în Atena

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/02/2019, 15:01
Oana Roman, vacanță nereușită! Ce i s-a întâmplat în Atena GALERIE FOTO
Oana Roman, dezamăgită de vacanța în Atena

Oana Roman a avut parte de o vacanță nu tocmai reușită, alături de soțul său, Marius Elisei. Cei doi au decis să petreacă un weekend liniștit împreună, departe de grijile cotidiene. Astfel, au ales Grecia ca destinație pentru scurta lor escapadă. Mai concret, vedeta și soțul său au mers în Atena, de unde s-au întors însă dezamăgiți.

Dincolo de vremea capricioasă care le-a stricat toate planurile, cei doi s-au arătat de-a dreptul dezgustați de condițiile în care se prezintă capitala Greciei. Atena s-a dovedit a fi un oraș mult mai murdar și trist. Cel puțin așa susține Oana Roman într-o declarație acordată recent.

Oana Roman s-a întors dezamăgită din scurta vacanță petrecută în Grecia

Am fost în weekend la Atena. Din păcate, vremea nu a ținut cu noi, a fost frig şi un vânt foarte puternic şi nu am reusit să vizităm prea mult. Ce am constatat: mi s-a parut un oraș trist, extrem de murdar şi neîngrijit, şi fără vibe. Bucureștiul este fără îndoială peste Atena la multe capitole!
Mi-a plăcut la Bouzouchia şi au mâncare bună! În rest, am fost mândră de orașul în care trăiesc, şi am întâlnit ceva greci care au recunoscut că, vizitând Bucureștiul, au constatat că e mai curat şi mai plin de viaţă decât Atena!” 
,a mărturisit fiica fostului prim-ministru al României.

Ce spune Oana Roman despre operațiile estetice
Ce spune Oana Roman despre operațiile estetice

În altă ordine de idei, Oana Roman și -a exprimat recent opinia în privința operațiilor estetice, o practică tot mai frecventă printre celebrități. Vedeta a mărturisit cu mândrie că la 43 de ani ai săi, nu a avut nevoie de nicio intervenție de acest gen.

Oana Roman nu are nicio operație estetică

Am aproape 43 de ani și nici o intervenție estetică, mai stiu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există. Pentru că așa cum spune Randi , frumusețea este atât de imperfectă. Piesa asta are un mesaj foarte puternic și cred că ar trebui ascultată cu atenție de femei, pentru că vine de la un bărbat. Ascultați. Merită
“ 
, a scris Oana Roman pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×