Oana Roman, despre cel mai frumos moment din viața ei: „A fost unic”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/02/2019, 13:15
Oana Roman, despre cel mai frumos moment din viața ei: „A fost unic” GALERIE FOTO
Oana Roman descrie cel mai frumos moment din viața ei

Oana Roman a vorbit despre cel mai frumos moment din viața ei. Recent, vedeta a oferit detalii inedite referitoare la cea mai frumoasă experiență prin care a trecut de-a lungul vieții sale. Fiica fostului premier al României a fost extrem de impresionată de vizita Papei Ioan Paul al II-lea, petrecută în 1999. Pe 8 mai 1999, Suveranul Pontif de la acea vreme sosea pentru prima dată în capitala României, momentul reprezentând una dintre cele mai importante vizite istorice pentru țara noastră.

 Momentul de aur pe care l-am trăit a fost atunci când a venit Papa ioan Paul al II lea în România. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu el personal, să mă binecuvânteze si să îmi dea un rozaliu. A fost un moment unic in viata mea” , a povestit Oana Roman la Vorbește Lumea, vizibil emoționată de rememorarea acestor momente.

Oana Roman își amintește cu emoție vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România

Vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România a reprezentat un moment istoric pentru țara noastră. Era prima călătorie apostolică a unui Papă într-o țară predominant ortodoxă.  Suveranul Pontif a mers să se reculeagă în catedrala romano-catolică Sfântul Iosif din București, la mormintele cardinalului Iuliu Hossu și episcopului Vasile Aftenie, doi dintre martirii Bisericii Române Unite cu Roma, Greco- Catolică. De notat este și întâlnirea Papei Ioan Paul al II-lea cu Alexandru Todea, adus în catedrală cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Oana Roman s0a supărat pe soțul său la petrecerea fiicei
Oana Roman s-a supărat pe soțul său la petrecerea fiicei

Oana Roman a sărbătorit recent aniversarea de 5 ani a fiicei sale, Maria Izabela. Petrecerea organizată cu această ocazie a oferit și un moment mai puțin plăcut. Oana Roman a fost foc și pară pe soțul său, după  ce Marius Elisei a declarat că, în cazul în care vedeta nu mai poate avea  copii, acesta îi va face cu altă femeie. „I-am promis Izabelei că nu o las singură. Așa că dacă Oana nu mai poate face copii, îi fac cu altcineva” , a spus soțul Oanei Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×