Oana Roman şi marele vis din copilărie! Ce şi-a dorit să facă, dar nu a reuşit

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/02/2019, 13:45
Oana Roman şi marele vis din copilărie! Ce şi-a dorit să facă, dar nu a reuşit GALERIE FOTO
Oana Roman visa sa fie o mare cantareata

Oana Roman este un personaj nelipsit de la toate evenimentele mondene importante, este o femeie de carieră, are o familie frumoasă, dar regretă că nu și-a putut realiza visul din copilărie! Fiica fostului premier Petre Roman a copilărit cu gândul că va crește mare și va deveni o actriță importantă pentru România și nu numai.

Visul copilăriei i-a fost însă spulberat de tatăl său, care nici nu a vrut să audă atunci când Oana i-a spus că vrea să dea examenul de admitere la teatru. Fostul premier al României a vrut o meserie mai bănoasă pentru fiica sa cea mică, așa că i-a interzis să dea la teatru. Oana recunoaște acum că nici vocea nu prea o ajuta pentru o carieră în lumea artistică.

Oana Roman și-a văzut visul din copilărie spulberat de tatăl său

„Am început un program de remodalare corporală, fac și pilates. Țin dietă și fac niște proceduri cu aparate foarte performante. Am absolvit Liceul Central, am încercat să dau la teatru, dar tata a vrut să-mi aleg o meserie din care să câștig ceva bani. Am plecat la Paris și am făcut o școală la Sorbona. Sunt specialist în comunicare, asta e meseria mea de bază și pe care o iubesc foarte tare. În 2019, împlinesc 20 de ani de când muncesc. Mi-aș fi dorit din suflet, ar fi fost harul vieții mele, dacă aș fi avut voce aș fi fost cu siguranță cântăreață”, a declarat Oana Roman la Vorbeşte lumea, de la Pro TV.

vis oana roman
Oana Roman este casatorita si are o scumpete de fetita

Oana Roman, în vârstă de 42 de ani este căsătorită cu Marius Elisei, în vârstă de 31 de ani, și împreună au o fetiță superbă, pe Isabel, în vârstă de doar patru ani. Mama și fiica au câștigat concursul “Aici eu sunt vedeta”, unde au demonstrat, pe parcursul savuroaselor probe pe care le-au avut de trecut, că se cunosc foarte bine una pe cealaltă. Premiul lor, în valoare de 7.500 de lei, a fost donat de Oana și Isabela lui Andrei, un băiețel de șase ani, care este foarte bolnav.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×