Oana Roman, un pachet de nervi după ce a sunat la furnizorul de electricitate. ”Bătaie de joc pe banii nostri”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/02/2020, 17:17
Oana Roman, un pachet de nervi după ce a sunat la furnizorul de electricitate. ”Bătaie de joc pe banii nostri”
Oana Roman, un pachet de nervi după ce a sunat la furnizorul de electricitate. Sursa foto: impact.ro

Oana Roman a fost un pachet de nervi, după ce a încercat să rezolve singură o problemă de care ar fi trebuit să se ocupe bărbatul casei, soțul său Marius Elisei. Cum acesta nu mai locuiește la aceeași adresă, Oana Roman a fost nevoită să rezolve ea o problemă legată de energia electrică.

Oana Roman, un pachet de nervi după ce a sunat la furnizorul de electricitate

Fiica lui Petre Roman a încercat să ia legătura cu un operator al furnizorului de electricitate, însă a fost nevoită să aștepte nu mai puțin de 27 de minute. După această perioadă, Oana Roman a renunțat să mai încerce să intre în contact cu operatorul, așa că a închis telefonul, plină de nervi, scrie spynews.ro.

”Bătaie de joc pe banii nostri”, a scris Oana Roman pe o rețea de socializare. Pentru că nu a reușit să ia legătura cu un operator, Oana Roman este nevoită acum să meargă cu mașina la sediul firmei respective, prin aglomerația din București.

”Trebuie să ma duc pana acolo. Este foarte aglomerat”

”M-au lasat nervii, trebuie să ma duc pana acolo. Este foarte aglomerat. Uite așa ne pierdem ore, zile să rezolvam niște lucruri pe care altfel le-am putea să le rezolvăm dacă ne-ar răspunde cineva la telefon”, a povestit vedeta.

Așadar, viața Oanei Roman este destul de complicată. Fiica lui Petre Roman a fost nevoită să asiste la un adevărat circ în care actor principal a fost chiar soțul său, care i-a făcut ochi dulci unei domnișoare rafinate, care însă este bărbat.

Un scandal a izbucnit în showbiz, după ce au apărut conversaţii intime între Marius Elisei, soţul Oanei Roman, şi un transexual. Partenerul de viață al Oanei Roman a recunoscut că acele conversaţii cu Delia Rexham sunt adevărate.

Potrivit Cancan.ro, Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat conversații care nu pot fi citite nici măcar în apropierea unor minori.

Potrivit stenogramelor, ginerele fostului premier Petre Roman era în căutarea unei aventuri, iar faptul că ”partenera” era un transsexual nu l-a deranjat deloc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×